Diskuze

VIDEO: Jak připravíte ty nejlepší lasagne s bešamelem a masovým ragú

Minestrone, boloňské špagety i lasagne jsou základem a přitom i prubířským kamenem italského kulinářského umění. Složitosti přípravy lasagní se někdy obávají i zkušené kuchařky. Přitom i na to, jak lasagne předvařit a udržet neslepené, existuje velmi jednoduchý fígl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

chudacek.blbecek

27. 7. 2010 14:40
Lasagne

Já lasagne nepředvařuju, myslím, že to není potřeba.

0 0
možnosti

salinka

12. 8. 2010 11:17
Re: Lasagne

V záčátcích jsem pátrala, jak se vlastně dělají. I na obalu je uvedeno, že se nevaří. :oO  Tak jsem to tak zkusila. No výsledek bylo třeba ještě vypilovat. Vařený jsou měkčí, ale je to s nima zase piplačka. Každopádně jsem je objevila jako polotovar v Lidlu a jsou výborný. ;-)

0 0
možnosti

Dick Winters

25. 7. 2010 22:08
Tohle jídlo miluju.

Asi vyrazím na vejlet do Itálie R^

0 0
možnosti

BananaPhonE

25. 7. 2010 21:00
Lasagne

Ahh nadhera,

před týdnem sem měl v římě lasagne ala bolognese a byli absolutně skvělý :)

0 0
možnosti

Jandik73

27. 7. 2010 8:47
Re: Lasagne

Možná než výlet do Itálie, hodil by se nějaký jazykový tábor.

0 0
možnosti