- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Letos v létě jsem si přečetl váš nápad a ozkoušel na českém produktu vše šlo perfektně , ale narazil jsem na dovolené ve španělsku na nefunkčnost u vína od výrobce Rioja , kdy by se člověk mohl umlátit , mlácením napěnit a znehodnotit víno a stejně nic , takže jako krizovka dobrý jinak nic moc.
například Schiraz 2001 z vinice Robertson v Jihoafrické republice, nebo se Sklepmistrem z Vinařských závodů Praha?? Po Vašem návodu by byla obě vína asi chuťově podobná, možná stejná.
Hezké rady, prostřednictvím Vás, dává iDNES.
Celý návod jsem si stáhnul pro pobavení přátel - vinařů.
asi v půl jedenácté večer. Ale bušit lahví o stěnu v paneláku není zrovna dobrý nápad. Snažil jsem se tiše, ale špunt se ani nepohnul... Máte někdo vyzkoušeno jak velkou ránu a kolikrát?
Ty jo tak jsem si říkal, že jsem to viděl na idnesu, že to taky skusim ... otevřel jsem takhle bez problému asi 10 flašek, až jedna mi krásně praskla a pořezal jsem se. Souhlasim s chlapíkem dole, že stačí aby byla flaška z tenčího skla a máte zaděláno na průser, takže opatrně :)
...špunt přilepený k lahi praskyřicí to bude určitě fungovat
Na víno ne - to je urážka nápoje. Ale jinak jako připomenutí starého nápadu je to dobrý.
Vyzkouším doma, jestli to funguje i na lahvovým staropramenu
Ale neřeknu vám ani jednu , pěkně si počkejte, až je někdo objeví na iDnes.
Proč, myslíš, že by to nešlo? Tam ty bublinky tlumí zpětný ráz, žejo