Diskuze

Polaskejte svůj jazyk grilovanými grepy, melouny, broskvemi i mangem

Kouzlu letního grilování propadáme natolik, že se i v teplých dnech ládujeme horami masa, maximálně k nim přidáme trochu zeleniny. Přitom stačí vyzkoušet grilování sezonních i exotických ovocných plodů a letní večeře může získat třeba podobu lehkého salátu z grilovaných kousků ovoce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jaguška

27. 7. 2010 20:24
včerejší článek

Hmm, zajímavé je, že včera jsem na idnesu četla článek o tom, jak je grilování zdraví nebezpečné a dnes se tady griluje i ovoce8-o

0 0
možnosti
PB

LooL

27. 7. 2010 8:43
Dýně

Něvěřil jsem, ale je výborná. Ta ve výčtu chybí a syrová se většinou nekonzumuje.

0 0
možnosti
LN

Lukas1000

28. 7. 2010 10:05
Re: Dýně

Taktak, dyne je navic velmi zdravi prospesna zelenina. Takova Hokaido ... z te se snad da udelat i zmrzlina...

0 0
možnosti
HP

hnusil pátý

27. 7. 2010 6:53
?

Proc bych mel kazit chut cerstveho ovoce tepelnym zpracovanim?

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

27. 7. 2010 14:37
Re: ?

Nerad štrůdl?

0 0
možnosti
A

abraxas22

27. 7. 2010 6:15
Já myslím, že to nemá smysl

když ohřívám párek, tak si k němu ohřeju taky pivo? Ne. Párek teplej, pivo studený. Tak je to nejlepší. Stejně tak s grilováním. Maso grilovaný, ovoce čerstvý. Tak to chutná nejlíp. Grilované ovoce rozhodně líp než čerstvé nechutná....

0 0
možnosti