- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Veškeré tohle "Bio" a "Přírodní" je jen otázka módy a ne praktičnosti. Proč na jedné straně plivene na ekologisty co jsou proti genetické manipulaci a na druhé straně "štěstím učuráváme" nad Bio výrobky?
Já se třeba vsadil se sousedem (jsme oba zahrádkáři - tiší blázni) a dali jsme své výpěstky (salát, ředkvičky a rajčata) na test dusičnanů. On hnojí jen kompostem a odleželým hnojem a mrvou. Já tam občas šupnu Cererit, rohovinu, NPK a podobný "průmysl". Kdo prohraje, zaplatí test y, koupí basu piva a litrovku "laku na rakve". No a zase jsem ušetřil. Já uspořádal grilovačku a on donesl pivo a fernet. Měl cca 3x vyšší obsah dusičnanů. Takže děkuji, o Bio víme své. Mimochodem chemii nestříkáme ani jeden (proti škůdcům).
a další super časopisy), kde se neuatále prezentovaly energeticky náročné zahrady (super trávníky, super skalky, super živé ploty ze stříhaných konifer, ...), trochu příjemná změna.
Nicméně mám jednu poznámku - ořešák není naše původní dřevina - jen tu za těch několik století trochu z domácněl. Ale to samé je se švestkou domácí apod. Tak to asi moc řešit nebudem, aby někdo nedostal z takové informace amok.
Nojo co naděláme. Já jsem také milovník klasiky - oskeruše, mišpule, hruška a jiné podobné domácí štěstí. Co nezavaříme do džemů a kompotů, to vypálíme .
Takové frgále s hruškovým povidlím, no to je něco s velkým "Ň".
tedy znamena, ze co mohu mit diky hnojivum hned, mohu delat taky 11 let. Gratuluji , jen vedle cedule prirodni zahrada bych tam dal jetse TADY BYDLÍ PSYCHOUŠI
Není ostuda být hloupý ale je trapné svou hloupost okázale prezentovat.