Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Tatarák z tuňáka za pár minut a lososový pstruh na grilu se špenátem

Italské rybí chuťovky patří mezi skutečné lahůdky, kterými oslníte. Není nic jednoduššího než připravit tatarák z tuňáka, jen na něj použijte skutečně čerstvé maso. A z grilovaného pstruha se také může stát vaše oblíbená grilovaná pochoutka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

paranoidandroid

...

...

0/0
8.8.2010 13:54

notebook.r51

Maso nakrájené na kousíčky

místo škrabaného je pěkný fujtajblík, měl jsem takhle pro zajímavost ve Francii tataráka (hovězího) a našemu se nemůže rovnat ani vzdáleně - no, každý člověk má právo na chybu, trestuhodné je tutéž chybu opakovat dvakrát.

0/0
8.8.2010 10:00

AnalProbe

Re: Maso nakrájené na kousíčky

ok, máte tam blbou hospodu (předpokládám, že bereš v potaz i cenu), ale moc nechápu, jako to souvisí s tím tuňákem...

0/0
8.8.2010 12:05





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.