Diskuze

VIDEO: Tatarák z tuňáka za pár minut a lososový pstruh na grilu se špenátem

Italské rybí chuťovky patří mezi skutečné lahůdky, kterými oslníte. Není nic jednoduššího než připravit tatarák z tuňáka, jen na něj použijte skutečně čerstvé maso. A z grilovaného pstruha se také může stát vaše oblíbená grilovaná pochoutka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

paranoidandroid

8. 8. 2010 13:54
...

...

0 0
možnosti
N

notebook.r51

8. 8. 2010 10:00
Maso nakrájené na kousíčky

místo škrabaného je pěkný fujtajblík, měl jsem takhle pro zajímavost ve Francii tataráka (hovězího) a našemu se nemůže rovnat ani vzdáleně - no, každý člověk má právo na chybu, trestuhodné je tutéž chybu opakovat dvakrát.

0 0
možnosti
LM

AnalProbe

8. 8. 2010 12:05
Re: Maso nakrájené na kousíčky

ok, máte tam blbou hospodu (předpokládám, že bereš v potaz i cenu), ale moc nechápu, jako to souvisí s tím tuňákem...

0 0
možnosti