- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ten má potřebu osvědčená jídla vylepšovat.
chleba upeču mazanec s menším množství cukru a používám místo housek . K jablkům přidám občas merunky ořechy rozinky . Ale dělám to s mléka (Z MLÉKOMATU ) a né z krabicového fujtajblu .
tu můžu i v klasické (chudé) podobě.
Dá se vylepšit i jen rozinkami a posekanými vlašcskými ořechy. I trošička rybízové marmelády na jablíčkách vevnitř vylepší chuť.
luxusní je jen z makovek nebo vánočky
Souhlas, zkousela jsem ji po vanocich ze zbytku vanocky a je fakt lahodna ;)
dělá "houskovou stařenu" tak, že vymazaný pekáček vyloží rohlíkama namočenýma v mléce s rozšlehanými vejci, cukrem a vanilkou. Na to dá jabka, rozinky, ořechy bo mandle, skořicu a cukr, poklade zase rohlíkama a dá zapéct do trouby. Jak je zemlbába zapečené, natře navrch sníh z bílků vyšlehaný s jahodovou marmoškou a dá to všechno dopéct do zlatova. To je panečku mňamka...
Housková stařenka patří k nejlepším bezmasým jídlům ale nesmí být moc často
ani když se postaví kuchař na hlavu tak neudělá z žemlovky dobré jídlo. Já sním úplně všechno, ale žemlovka a rýžový nákyp jsou nejhnusnější jídla
Rýžový nákyp také nesnesu, ale ZemlOma mi nevadí, klidně ji sním a dokonce mi i chutná.