Diskuze

Jak vylepšit obyčejnou žemlovku, aby z ní byla luxusní krmě

Nad tradiční jablečnou žemlovkou z rohlíků či housek kdekdo ohrne nos. Zkuste ale její chuť pozvednout přidáním broskví, přihoďte nějaké vejce navíc, nahrubo sekané ořechy, trochu skořice a hlavně strouhanou citrónovou kůru se zázvorem. A nikdo jí neodolá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lotus I.

9. 8. 2010 14:34
To psal Babica, ne?

Ten má potřebu osvědčená jídla vylepšovat. :-/

0 0
možnosti

sn63

5. 8. 2010 14:19
v pekárně

chleba upeču mazanec s menším množství cukru a používám místo housek . K jablkům přidám občas merunky ořechy rozinky . Ale dělám to s mléka (Z MLÉKOMATU ) a né z krabicového fujtajblu .

0 0
možnosti

budějce

5. 8. 2010 12:03
tvaroh

já přidávám tvaroh s vejcem a cukrem a je to super

0 0
možnosti

Lanolin

5. 8. 2010 10:35
jóóó žemlovka

tu můžu i v klasické (chudé) podobě.

Dá se vylepšit i jen rozinkami a posekanými vlašcskými ořechy. I trošička rybízové marmelády na jablíčkách vevnitř vylepší chuť.

0 0
možnosti

Motorizovaný křeček

5. 8. 2010 9:47
z rohlíků je to hnus

luxusní je jen z makovek nebo vánočky ;-D

0 0
možnosti

garumna

5. 8. 2010 11:33
Re: z rohlíků je to hnus

Souhlas, zkousela jsem ji po vanocich ze zbytku vanocky a je fakt lahodna ;)

0 0
možnosti

Danny_Kay

5. 8. 2010 9:42
Z zemlovky...

...by neudelal dobre jidlo ani Harry Potter...

0 0
možnosti

Kam se hrabe Bittner

9. 8. 2010 15:47
Re: Z zemlovky...

Jojo, asi tak ;-D

0 0
možnosti

kamor

5. 8. 2010 8:55
Moja babča

dělá "houskovou stařenu" tak, že vymazaný pekáček vyloží rohlíkama namočenýma v mléce s rozšlehanými vejci, cukrem a vanilkou. Na to dá jabka, rozinky, ořechy bo mandle, skořicu a cukr, poklade zase rohlíkama a dá zapéct do trouby. Jak je zemlbába zapečené, natře navrch sníh z bílků vyšlehaný s jahodovou marmoškou a dá to všechno dopéct do zlatova. To je panečku mňamka...;-D

0 0
možnosti

kuksemtam

5. 8. 2010 8:42
dobrota

Housková stařenka patří k nejlepším bezmasým jídlům ale nesmí být moc častoR^

0 0
možnosti

tomnika

5. 8. 2010 8:13
Ne Ne Ne

ani když se postaví kuchař na hlavu tak neudělá z žemlovky dobré jídlo. Já sním úplně všechno, ale žemlovka a rýžový nákyp jsou nejhnusnější jídla;-€

0 0
možnosti

Tom Hagen

5. 8. 2010 9:21
Re: Ne Ne Ne

Rýžový nákyp také nesnesu, ale ZemlOma mi nevadí, klidně ji sním a dokonce mi i chutná.

0 0
možnosti

Richard Kába

5. 8. 2010 7:47
Ne ne ne

Tak tohle zavani brutalni Babicovinou ...

0 0
možnosti