Diskuze

Mlsní bloggeři iDNES.cz volili nejlepší moučník. Králem se stal štrúdl

Bloggeři hlasovali v letní soutěži o nejoblíbenější moučník. Ze šestnácti nominovaných se do finále probojoval jablečný závin a klasické české buchty. V procentním poměru 65:35 zvítězil závin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

všudybyl

13. 8. 2010 22:51
.

Fajnovky,já bych si dal celou komplet nabídku,i dvakrát ;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

Jean-Luc Picard

13. 8. 2010 20:44
já jsem jak smrt, beru všechno

občas si s chutí zamlsám a postupně zkoušm naučit se péct (cuketová buchta, makovec, olejová bábovky, štrůdl apod.)

Ale v nominaci mi chybí perla mnou milovaná - valašské frgále a pěkně prosím s hruškovejma povidlama. (ne že bych tvarohové či makové frgíle nemiloval také) ;-D

Fuj to jsem dostal teď na večer na něco chuť.

0 0
možnosti

AdaZBrna

13. 8. 2010 19:47
Buchty!

[>-][>-][>-]

0 0
možnosti

ODSCSSD

13. 8. 2010 16:14
proboha nemate ty popisky nejaky divny

rakvicky ???

cheesecake ???

;-D;-D

0 0
možnosti

Anna Lešková

13. 8. 2010 17:49
Re: proboha nemate ty popisky nejaky divny

U příslušných článků jsem vysvětlila, proč mají tyto moučníky jinou formu, než je obvyklé: na rakvičky jsem neměla formy a cheesecake byl pečený ve šroubovacích skleničkách, aby šlo jednotlivé porce lehce přepravit...  Občas se musí improvizovat. :-)

0 0
možnosti

Jules navždy

13. 8. 2010 12:07
Ve finále rozhodně buchty

Jinak jsem ale na rakvičky a věnečky:-)

0 0
možnosti

98 střel 150 metrů nad bránu

13. 8. 2010 15:40
Re: Ve finále rozhodně buchty

nekrofil? :-P

0 0
možnosti

kamor

13. 8. 2010 8:52
Škoda,

že se do výběru nedostaly hanácké koláče, jinak řečené dvojctihodné. Kynuté koláče s tvarohovou nádivkou vevnitř (tvaroh, cukr, vejce, rozinky) a něčím (marmeláda, ovoce, povidla, mak s rumem) a drobenkou navrchu. Mňam, ty mám úplně ze všeho nejradši. Anebo valašské frgále s hruškovýma povidlama nebo makem...

0 0
možnosti

Kam se hrabe Bittner

13. 8. 2010 11:04
Re: Škoda,

Přesně tak - kdo tady ochutná frgály, už nechce jinak :)

0 0
možnosti

natvrdlý

13. 8. 2010 8:18
samozřejmě, že

domácí BUCHTY!!!!!!

0 0
možnosti

EU Man

13. 8. 2010 7:45
Jestli ono to nebude

taky na úkor pracnosti.

0 0
možnosti