Diskuze

Chov i konečná úprava hlemýžďů je dřina, jejich dietní maso ale stojí za to

"Naši hlemýždi jsou měkčí a jemnější než ti, které si můžete koupit běžně v supermarketu," vychvaluje své svěřence majitel jedné z největších hlemýždích farem v Belgii, vystudovaný agronom Eric Frolli. Také jsou proti těm z řetězců dvakrát dražší. Jenže vyprodukovat dobré hlemýždě je dřina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaikman

25. 8. 2010 9:52
Slimáci

No fakt, proč radši nejedí ty zrzavý hnusy, co sežerou na zahradě kde co? Co na to labužníci? Proč nejíte slimáky? Nemuseli byste je dobývat z ulit. Teda - na slimáky i šneky leju v kýblu horkou vodu a to co vznikne snad nemůže nikdo jíst!

0 0
možnosti

carandache

22. 8. 2010 23:54
.

Jak může někdo jíst tak roztomilá zvířátka? A proč -když už- nejedí labužníci i slimáky? Když se dají po dešti sbírat hráběmi. ;-D

0 0
možnosti

Vegan power

22. 8. 2010 22:31
Kdo má vlastně "rád" hlemýždě?

"Občas nám tu sice nějaká paní řekne, jestli to není kruté, ale to jsou

spíš výjimky. Většina lidí má hlemýždě ráda, proto také přijedou."

No právěže ta paní má hlemýždě "ráda", tak proto se jí to zdá kruté. To je hlupoň...

0 0
možnosti

Ferencár

22. 8. 2010 14:32
No nevím

Teda, že bych měl zrovna chuť na nějakého "oplzlíka":-/

0 0
možnosti

bogeyman

21. 8. 2010 1:06
Mnam

My si je davama pravidelne, aspon jednou do mesice jako predkrm. Neziju v Cesku ale ve francii. Prvni setkani bylo velice zajimave, ale o to prekvapivejsi. Tchanuv otec si je dela doma a to je fakt mazec :D

0 0
možnosti

víceméně

21. 8. 2010 7:33
Re: Mnam

fr-ancouzi by nám v rámci svých schopností v eu tady měli vyžrat všechny ty španělský slimáky

0 0
možnosti

Natramn

21. 8. 2010 0:20
Fuj

Nežral bych to za nic na světě. ;-€ Ale schválně, je tu někdo, kdo měl odvahu šneka zkusit? Se pochlubte :-)

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...