Diskuze

Chov i konečná úprava hlemýžďů je dřina, jejich dietní maso ale stojí za to

"Naši hlemýždi jsou měkčí a jemnější než ti, které si můžete koupit běžně v supermarketu," vychvaluje své svěřence majitel jedné z největších hlemýždích farem v Belgii, vystudovaný agronom Eric Frolli. Také jsou proti těm z řetězců dvakrát dražší. Jenže vyprodukovat dobré hlemýždě je dřina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaikman

25. 8. 2010 9:52
Slimáci

No fakt, proč radši nejedí ty zrzavý hnusy, co sežerou na zahradě kde co? Co na to labužníci? Proč nejíte slimáky? Nemuseli byste je dobývat z ulit. Teda - na slimáky i šneky leju v kýblu horkou vodu a to co vznikne snad nemůže nikdo jíst!

0 0
možnosti

carandache

22. 8. 2010 23:54
.

Jak může někdo jíst tak roztomilá zvířátka? A proč -když už- nejedí labužníci i slimáky? Když se dají po dešti sbírat hráběmi. ;-D

0 0
možnosti

Vegan power

22. 8. 2010 22:31
Kdo má vlastně "rád" hlemýždě?

"Občas nám tu sice nějaká paní řekne, jestli to není kruté, ale to jsou

spíš výjimky. Většina lidí má hlemýždě ráda, proto také přijedou."

No právěže ta paní má hlemýždě "ráda", tak proto se jí to zdá kruté. To je hlupoň...

0 0
možnosti

Ferencár

22. 8. 2010 14:32
No nevím

Teda, že bych měl zrovna chuť na nějakého "oplzlíka":-/

0 0
možnosti

bogeyman

21. 8. 2010 1:06
Mnam

My si je davama pravidelne, aspon jednou do mesice jako predkrm. Neziju v Cesku ale ve francii. Prvni setkani bylo velice zajimave, ale o to prekvapivejsi. Tchanuv otec si je dela doma a to je fakt mazec :D

0 0
možnosti

víceméně

21. 8. 2010 7:33
Re: Mnam

fr-ancouzi by nám v rámci svých schopností v eu tady měli vyžrat všechny ty španělský slimáky

0 0
možnosti

Natramn

21. 8. 2010 0:20
Fuj

Nežral bych to za nic na světě. ;-€ Ale schválně, je tu někdo, kdo měl odvahu šneka zkusit? Se pochlubte :-)

0 0
možnosti