Diskuze
Výbornou poctivou pizzu zvládnete i doma, jen nechte odpočinout těsto
Děkujeme za pochopení.
Dadly
Nechcu být za rejpala, ale
1kg hladké mouky + 0,5l (0,5kg) studené vody = 1,5 kg těsta (+ olej, sůl a droždí).
1,5 kg / 4 určitě není 0,25 kg. Je mi jasné, že to nikdo převažovat nebude a každý pochopí že to má rozdělit na 4 díly, přesto by se redakce mohla zamyslet nad tím co píše nebo si to po sobě aspoň pečíst...
Rob Halford
Než...
Než hnusnej slanej koláč, tal to si dám pořádnej šnýcl z krkovice.
Didier Sachs
Reklamy a videa..
Nezlobte se na mě ale i kdyby ty videa co tu jsou byly sebelepší, reklama před, během a po je už moc.. Úplně to odradí od sledování.
Milan_Seliga
Re: Reklamy a videa..
Parádní bylo když vyskakovala reklama na Křišťálovou lupu, vždycky jak to na mě skočilo tak jsem zašel na jejich stránky a nominoval iDNES na anticenu za tuhle drzost. I když nic v tomhle nemá na Novinky kde dávají videa z youtube, jen doplněné o reklamy před a po.
Brundi
Mozna mi neco uniklo, ale...
drozdi vytahuje z lednicky?
Jak zahreju perlivou vodu, aby mi z neutekly bublinky? To uz je pak jedno, jestli pouziju perlivou nebo neperlivou.
A drozdi do vody a hned do testa a do chladna? A kdy teda a jak pracuje?
Kuchar ze me nikdy nebude...
Milan_Seliga
Jo pizza...
Pizzerie s hlinenou peci na drevo je problem sehnat, v Praze je to o dost lepsi, ale v Brne je to hotova katastrofa. Kdyz uz maji pec na drevo tak maji prumerneho kuchare, takze vysledek je pouze "dobry"... U nas (v republice) jsem mel nejlepsi pizzu v pizzerii Borcicanka v Havirove, tak o tridu vys nez kdekoliv jinde, odlezet testo aspon na 12 hodin, to nedelaji prakticky nikde :(
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...