- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jako jaderné palivo. Vzhledem k vysokému obsahu Cesia a dalších výborně chutnajících izotopů prvků z horních pater tabulky to bude nejužitečnější řešení.
Nákládáte to někdo? Nemáte rady, nebo nějaký vychytávky, tak aby to bylo, co nejjednodušší? K čemu všemu a jaký hříbky na to používáte? U nás je hodně suchohřibů, dají se použít i ty?
od mailčka se to u nás suší (už pár generací) a nevšimnul sem si, že by to někomu ublížilo ...
pravda, svata pravda
V rodině je běžně sušíme už 3 generace a žádné závažné zdravotní problémy jsme neměli - pokud nepočítám infarkt 130 kg strýce a neléčenou kýlu babičky.
nic len pachut a voda, a pekne zatazuju traviace organy , zberace tazkych kovov a izotopov, svedi ich tu nezbieraju aj ked ich tu je vela. staci par krat za rok specialitku z hub, povedzme z bedli, kuriatok, a do urcitych omacok par ozaj kvalitne ususenych a skladovanych pravych hribov, Nic ine,
Pachuť možná pro tebe. Ale pro toho, kdo není v kuchyni nemehlo, jsou hoby super pochoutkou bez ohledu na nutriční hodnoty a údajnou zátěž pro organizmus. Pokud s tím máš problém, jsi si do supermárketu koupit vysoce nutriční chemické potraviny z umělé hmoty!
teda nevím co je, ale minule jsme domů na hřibech přinesli nějaká zvířátka, takové asi 1-2mm dlouhé čárky, které se čile hýbaly. Nevíte co to je? Stahovalo se to ke světlým věcem - bílá mísa, bílé houby.
To jsou klasicky cervi, ne? Pockejte par dni, oni vyrostou :)
Babky sice prednostne hned zpracujeme (snime), tvrde houby castecne ususime, zamrazime - nemusi se ani tepelne zpracovat a jeste na Vanoce jsou dobre, tepelne upravit nasledne - a maminky a babicky je zavari. Nejradeji mam houbicky na kyselo.
babka je oficiální název, malá hřibovitá se žlutočervenou tenkou nožkou, klobouček dohněda a rozpraskaný na nepravidelná políčka, vespod žluté rourky. Není moc kvalitní, brzo červiví a plesniví, je moc měkká.