Diskuze

Nepečené moučníky ze sušenek jsou rychlé, jednoduché a vynikající

Když pečený základ moučníku nahradíte kupovanými sušenkami, můžete úspěšně uspokojit chuť na sladké a přitom ušetřit spoustu času. Taková nepečená dobrota ale musí před podáváním ztuhnout v lednici, takže je ideální její večerní příprava.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dscs

22. 9. 2010 13:17
kdyz uz

matlat sladke, tak poradne. tohle mi pripomina babicu

0 0
možnosti

___Radin::::

22. 9. 2010 9:55
nejlepší dort

je stejně prase :)

0 0
možnosti

Aha_jo

21. 9. 2010 17:36
mě todle chutná

ale nebaví mě to dělat, natož kupovat...:) furt lepší než jablečný štrůdl blé;-)

0 0
možnosti

Simakj

21. 9. 2010 19:21
Re: mě todle chutná

Ne každý umí udělat štrůdl :-)

0 0
možnosti

molllka

21. 9. 2010 14:35
...aneb recepty pro líné ženské

no fuj

0 0
možnosti

halagajda

21. 9. 2010 16:37
Re: ...aneb recepty pro líné ženské

nebo treba pro pracujici zenske co nemaji cas;-)

0 0
možnosti

MissKim

21. 9. 2010 13:07
noo nepečené je fajn

ale sušenky, zvlášť BBčka mi moc nejedou teda..

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

21. 9. 2010 14:21
Re: noo nepečené je fajn

Tenhle typ dezertu taky nemám moc ráda, ale nadrcený sušenky s máslem jako korpus koláče (jak děcka píšó důle) jsou moc dobrý R^

0 0
možnosti

hnusil pátý

21. 9. 2010 9:19
ble

Tohle ji nekdo dobrovolne?

0 0
možnosti

Jandik73

21. 9. 2010 10:01
Re: ble

Ano, mě to chutná. Tobě ne?

0 0
možnosti

Lukas1000

21. 9. 2010 7:33
Jj

Miluju moucniky ze susenek ... napriklad udelat korpus z rotemletych cookies - parada.

0 0
možnosti