Diskuze
Při filetování lososa Pohlreich opět perlil. Televize musela oprášit pípátko
Děkujeme za pochopení.
xxxmen
Musle
Vsiml jsem si jedne veci v tomto dilu. Kdyz se Pohlreich ptal na to jak se poznaji cerstve musle dostal odpoved: '' musi byt zavrene''. No hned ho sjel, ze to je omyl, ze se musi musle poklepanim zavrit.
Shodou okolnosti tuto nedeli v poradu S Italem v kuchyni pripravoval Emanuel Ridi taktez testoviny a musle. Zcela jasne tam rekl, ze pokud je musle jen malinko otevrena tak vyhodit!!
Tak a ted me reknete kdo ma pravdu?? Ridi ci Zdenek
Ja sazim na Ridiho
xxxmen
Re: Musle
http://www.sitalemvkuchyni.cz/
25. dil, cas 11:45
vs
http://www.zdenekpohlreich.info/
3. dil , cas 31:45
datel0013 - živého mě nedostaneš
executive chef
No ten Ševy možná za to ani nemůže, že má na vizitce "executive chef". TO je chyba jeho zaměstnavatele, že ho na takový název pracovní pozice přijal. Nevím co to znamená, ani nevím, co člověk na to musí splňovat. Ale je to trend dnešní doby. Nedávno o tom byl i článek na Idnes. :-) Ta blondýnka má taky na vizitce napsáno office manager. Nejhorší bylo, že se i jako manager představila a přitom to je jen obyčejná sekretářka, nebo jak se dnes říká asistentka. Ale nejvíc se směju, když mi někdo řekne, že dělal managera v McDonaldu. To du do kolen.
Inkvizitor Johny
Re: executive chef
Executive chef = vedoucí (např. zeleniny, zásobování, atd) , Office manager = normální sekretářka.
yndes
Nechal bych je uvařit
obyčejný smažák. Hospodské jídlo, které se triviálně jen tváří, ale udělat jej z čerstvých surovin (!!!, nikoliv dopředu obalené zmražené polotovary). Zní to jako sranda, ale je škola vysoké kuchařiny.
generál custer VII.
Re: Nechal bych je uvařit
Pamatuju za komoušů, že jsem strašně miloval hospodský smažák, ale vždycky mi po něm bylo špatně.
Will83
Filetování lososa
je celkem v klidu, ale kapr jde trochu hůř a mám u něho lepší zkušenosti s klasickými podkovami. Po filetování kapra toho dost zbyde a ne každej to umí nebo chce zužitkovat na něco jinýho, a tak to vyhodí. Jednou jsem to viděl i v nějakým vaření v tv, je to plejtvání.
Inkvizitor Johny
Re: Filetování lososa
Mně spíš vadí, že se tady nedá koupit normální chutný kapr. V Makru v HK kapra nemají, mražený je nepoživatelný a Vánoce? Kapra na Vánoce již nekupuju, protože je to samej bahňák. Naprostá katastrofa...Jedině si jít nějakého sám ulovit
Diskutovat na iDmůžete neomezeně
za všechno může kapitalismus
podnikání je činnost za účelem dosažení zisku
nikoliv vytváření nejakých potřebných věcí pro lidi
majitel hospody nejen že neumí vařit, ale navíc zaměstnává kdekoho, jen aby si sám co nejvíc nahrabal
AAA2
Re: za všechno může kapitalismus
jasne, lid si zada sve socialisticke UHO s knedlikem a hovezim jak podrazka, vid.
harkonnen
Větší sranda byla u těstovin
Sranda byla že jeden kuchař z deseti uměl uvařit dobrý těstoviny, přseně to odpovídá stavu českých hospod. Těstoviny si člověk radši udělá doma, protože v hospodě to je k pláči.
Přitom je to celkem jednoduchý, ale osvěta Emanuela S Italem v kuchyni moc nepomohla (naprosto jasně a jednoduše vysvětluje postup, suroviny, všechno - po pár pokuśech z toho obstojně uvaří i amatér). Myslel jsem si že aspoň ty profíci na to kouknou a něco si z toho odnesou, ale zřejmě jsou to takový mistři, že si myslej, že to nepotřebujou :-( Pak uvařej těstoviny ala Babica a vám nezbyde než to v hospodě vrátit.
harkonnen
Re: Větší sranda byla u těstovin
Jo a největší vrchol byl ten mistr v čepici, ten Zdeněk. Špagety Alio Olio neuměl ani vyslovit (čert to vem), ale udělal to z Penne, OMG :-)
generál custer VII.
A když není losol
koupíme porcovanou tresku. Pak to zasypeme sýrem, zalijeme smetanou a zapečeme.
zřejmě ji zemřel manžel
Re: A když není losol
a nezapomeneme PROHODIT!
bron-yr-aur
už vím, koho mi připomíná
ten Pohlreichův kamarád s tím zmalovaným xichtem
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d1/Beaglefamily.png
halagajda
je to kopie typu programu Gordona Ramseyho
oh je hulvat a podle toho vypadaji programu udelane podle jeho sablony, nastesti v UK je takovych programu fura, tak na jeho hulvatske sou cucet nemusim;))
blond.KK
Re: je to kopie typu programu Gordona Ramseyho
není to kopie typu programu Gordona Ramseyho
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.