Diskuze

Při filetování lososa Pohlreich opět perlil. Televize musela oprášit pípátko

Zdeněk Pohlreich je opět ve formě. Fanoušci "šéfa" si v pořadu Na nože! konečně užili svoji ikonu, jak ji znají a milují. Peprnějšími výrazy totiž tentokrát nešetřil, zvláště při pohledu na kuchaře, kteří ryby filetovali tak "levě", jako by to dělali prvně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evžen-Savojský

22. 9. 2010 19:26
pohlreich?

to je nějakej bejvalej sudeták?:-P

0 0
možnosti

xxxmen

22. 9. 2010 17:04
Musle

Vsiml jsem si jedne veci v tomto dilu. Kdyz se Pohlreich ptal na to jak se poznaji cerstve musle dostal odpoved: '' musi byt  zavrene''. No  hned ho sjel, ze to je omyl, ze se musi musle poklepanim zavrit.

Shodou okolnosti tuto nedeli v poradu S Italem v kuchyni pripravoval Emanuel Ridi taktez testoviny a musle. Zcela jasne tam rekl, ze pokud je musle jen malinko otevrena tak vyhodit!!

Tak a ted me reknete kdo ma pravdu?? Ridi ci Zdenek

Ja sazim na Ridiho

0 0
možnosti

xxxmen

22. 9. 2010 17:09
Re: Musle

http://www.sitalemvkuchyni.cz/

25. dil, cas 11:45

vs

http://www.zdenekpohlreich.info/

3. dil , cas 31:45 

0 0
možnosti

datel0013 - živého mě nedostaneš

22. 9. 2010 15:57
executive chef

No ten Ševy možná za to ani nemůže, že má na vizitce "executive chef". TO je chyba jeho zaměstnavatele, že ho na takový název pracovní pozice přijal. Nevím co to znamená, ani nevím, co člověk na to musí splňovat. Ale je to trend dnešní doby. Nedávno o tom byl i článek na Idnes. :-) Ta blondýnka má taky na vizitce napsáno office manager. Nejhorší bylo, že se i jako manager představila a přitom to je jen obyčejná sekretářka, nebo jak se dnes říká asistentka. Ale nejvíc se směju, když mi někdo řekne, že dělal managera v McDonaldu. To du do kolen. ;-D

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

22. 9. 2010 16:00
Re: executive chef

Executive chef = vedoucí (např. zeleniny, zásobování, atd) , Office manager = normální sekretářka.

0 0
možnosti

yndes

22. 9. 2010 15:34
Nechal bych je uvařit

obyčejný smažák. Hospodské jídlo, které se triviálně jen tváří, ale udělat jej z čerstvých surovin (!!!, nikoliv dopředu obalené zmražené polotovary). Zní to jako sranda, ale je škola vysoké kuchařiny.

0 0
možnosti

generál custer VII.

22. 9. 2010 15:47
Re: Nechal bych je uvařit

Pamatuju za komoušů, že jsem strašně miloval hospodský smažák, ale vždycky mi po něm bylo špatně.

0 0
možnosti

Will83

22. 9. 2010 15:22
Filetování lososa

je celkem v klidu, ale kapr jde trochu hůř a mám u něho lepší zkušenosti s klasickými podkovami. Po filetování kapra toho dost zbyde a ne každej to umí nebo chce zužitkovat na něco jinýho, a tak to vyhodí. Jednou jsem to viděl i v nějakým vaření v tv, je to plejtvání. 

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

22. 9. 2010 15:57
Re: Filetování lososa

Mně spíš vadí, že se tady nedá koupit normální chutný kapr. V Makru v HK kapra nemají, mražený je nepoživatelný a Vánoce? Kapra na Vánoce již nekupuju, protože je to samej bahňák. Naprostá katastrofa...Jedině si jít nějakého sám ulovit:-P

0 0
možnosti

Diskutovat na iDmůžete neomezeně

22. 9. 2010 15:01
za všechno může kapitalismus

podnikání je činnost za účelem dosažení zisku

nikoliv vytváření nejakých potřebných věcí pro lidi

majitel hospody nejen že neumí vařit, ale navíc zaměstnává kdekoho, jen aby si sám co nejvíc nahrabal

0 0
možnosti

AAA2

22. 9. 2010 15:06
Re: za všechno může kapitalismus

jasne, lid si zada sve socialisticke UHO s knedlikem a hovezim jak podrazka, vid.

0 0
možnosti

harkonnen

22. 9. 2010 13:29
Větší sranda byla u těstovin

Sranda byla že jeden kuchař z deseti uměl uvařit dobrý těstoviny, přseně to odpovídá stavu českých hospod. Těstoviny si člověk radši udělá doma, protože v hospodě to je k pláči.

Přitom je to celkem jednoduchý, ale osvěta Emanuela S Italem v kuchyni moc nepomohla (naprosto jasně a jednoduše vysvětluje postup, suroviny, všechno - po pár pokuśech z toho obstojně uvaří i amatér). Myslel jsem si že aspoň ty profíci na to kouknou a něco si z toho odnesou, ale zřejmě jsou to takový mistři, že si myslej, že to nepotřebujou :-( Pak uvařej těstoviny ala Babica a vám nezbyde než to v hospodě vrátit.

0 0
možnosti

harkonnen

22. 9. 2010 13:30
Re: Větší sranda byla u těstovin

Jo a největší vrchol byl ten mistr v čepici, ten Zdeněk. Špagety Alio Olio neuměl ani vyslovit (čert to vem), ale udělal to z Penne, OMG :-)

0 0
možnosti

generál custer VII.

22. 9. 2010 13:24
A když není losol

koupíme porcovanou tresku. Pak to zasypeme sýrem, zalijeme smetanou a zapečeme.

0 0
možnosti

zřejmě ji zemřel manžel

22. 9. 2010 13:27
Re: A když není losol

a nezapomeneme PROHODIT!;-)

0 0
možnosti

bron-yr-aur

22. 9. 2010 13:12
už vím, koho mi připomíná

ten Pohlreichův kamarád s tím zmalovaným xichtem

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d1/Beaglefamily.png

0 0
možnosti

Duke-Nukem

23. 9. 2010 8:46
Re: už vím, koho mi připomíná

;-D

0 0
možnosti

halagajda

22. 9. 2010 12:55
je to kopie typu programu Gordona Ramseyho

oh je hulvat a podle toho vypadaji programu udelane podle jeho sablony, nastesti v UK je takovych programu fura, tak na jeho hulvatske sou cucet nemusim;))

0 0
možnosti

blond.KK

22. 9. 2010 14:17
Re: je to kopie typu programu Gordona Ramseyho

není to kopie typu programu Gordona Ramseyho

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč

Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.