Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich pitval kuře na roládu. Nás tím naučil, jak šetřit domácí rozpočet

Proč kupovat kuřecí prsa za sto padesát, když můžete koupit celé kuře za třetinu a během deseti minut ho zužitkovat celé? Od prsou až po skelet a křídla na polévku. To je praktickým poselstvím zkoušky, kterou pro kuchaře připravil Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu Na nože!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

TT777

tfujtajxl me se to ekluje

nez se stim takhle pitvat radsi si koupim ty prsicka a ze bych usetril? kolik? abych z 1kg kurete dostal 1kg prisicek kolik tech kurat musim koupit? stojito za tu namahu? me ne;-)

0/0
29.9.2010 13:20

Majdalena

Re: tfujtajxl me se to ekluje

Jenže to kuře co si koupíte v supermarketu je bůhví odkud a chované kdovíjakým způsobem...To radši seberu babičce jedno kuře z kurníku. Mám oběd na tři dny a mám jistotu kvality a čerstvosti

0/0
29.9.2010 13:24

JareXxX

Re: tfujtajxl me se to ekluje

pokud to kure seberete v kurniku od babicky je to OK, ale kure z tesca a kureci rizky z tesca jsou z jednoho a sameho chovu ...

0/0
29.9.2010 13:27

Jan Spatny

Re: tfujtajxl me se to ekluje

asi ti do hospody moc lidi nechodi, co .....

0/0
29.9.2010 13:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.