Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Japonský vepřový řízek je proti českému křupavější. Podává se s rýží

Japonská strouhanka má podobu jakýchsi jehliček, které maso obalí natolik důkladně, že se řízek nenasákne olejem ani omáčkou a zůstane krásně křupavý. Japonci ho milují. Možná proto, že jinak jejich jídelníček obsahuje převážně ryby, sóju a zeleninu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jan9002

Okamura udělal medvědí službu

cestovkám jezdící do Řecka. Kecal o tom, že vás tam pomalu podříznou a přitom se, kromě Athény a Thessaloniki, nic nedělo. A i tam sporadicky.Rv

0/0
20.10.2010 8:09

error404_is_back

tenhle díl nebyl dobrej

a to proto, že pan Okamura prostě není kuchař. jo a hlavně nedávejte do rýže tolik rýžovýho octa jako on — kyselý sushi fakt není nic moc :-/

0/0
17.10.2010 22:25

romsky funkcionar

Re: tenhle díl nebyl dobrej

taky jsem si rikal, tolik octa, ale ono to je i tak napsano na tom ryzovem octu, dava se tam toho snad jeste vice, nez oko murkal

0/0
18.10.2010 10:28

misg

Tajemství vysokého věku

Tajemství vysokého věku Japonců je skryto tady: http://www.lidovky.cz/v-japonsku-zahadne-mizi-stoleti-lide-pribuzni-zrejme-taji-jejich-smrt-1e1-/ln_zahranici.asp?c=A100812_143528_ln_zahranici_mtr

0/0
17.10.2010 12:11

EAN-CODE

Re: Tajemství vysokého věku

Jsem téhož názoru.

0/0
17.10.2010 15:32

Shumway

Re: Tajemství vysokého věku

a ještě jedna věc mě zarazila, Manu většinou propaguje poctivé vaření, tahle polívka byla samý polotovar, poctivá v ní byla snad jen ta voda.

0/0
17.10.2010 20:55

error404_is_back

Re: Tajemství vysokého věku

jo to mě taky zaujalo :D v podstatě to byla polívka „ze sáčku“ doplněná řasama a tofu :-)

0/0
17.10.2010 22:17

ErikM

Re: Tajemství vysokého věku

já bych viděl problém jen v tom vývaru, v e-shopech uvádějí u složení nějaká dochucovadla, tak jestli to není jako ty naše hrozný podravky, ale třeba je to čistě přírodní nevím

0/0
17.10.2010 22:45

kk33

S rýží

No nazdarRv

0/0
17.10.2010 11:30

3ar

???

Závidíš?

0/0
17.10.2010 9:40

Haluzorium

Hm

To jak vsudebyl Okamura strka uslintanou lzici zpet do polevky pusobi velmi povzbudive.

A vubec

http://pixy.cz/pixynergia/2009/02/27/baburica-san-doboruti

0/0
17.10.2010 8:29

BrainWashingtonDreistein

Re: Hm

To do toho má strkat prst?? :-(

0/0
17.10.2010 9:54





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.