Diskuze

VIDEO: Japonský vepřový řízek je proti českému křupavější. Podává se s rýží

Japonská strouhanka má podobu jakýchsi jehliček, které maso obalí natolik důkladně, že se řízek nenasákne olejem ani omáčkou a zůstane krásně křupavý. Japonci ho milují. Možná proto, že jinak jejich jídelníček obsahuje převážně ryby, sóju a zeleninu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan9002

20. 10. 2010 8:09
Okamura udělal medvědí službu

cestovkám jezdící do Řecka. Kecal o tom, že vás tam pomalu podříznou a přitom se, kromě Athény a Thessaloniki, nic nedělo. A i tam sporadicky.Rv

0 0
možnosti

error404_is_back

17. 10. 2010 22:25
tenhle díl nebyl dobrej

a to proto, že pan Okamura prostě není kuchař. jo a hlavně nedávejte do rýže tolik rýžovýho octa jako on — kyselý sushi fakt není nic moc :-/

0 0
možnosti

romsky funkcionar

18. 10. 2010 10:28
Re: tenhle díl nebyl dobrej

taky jsem si rikal, tolik octa, ale ono to je i tak napsano na tom ryzovem octu, dava se tam toho snad jeste vice, nez oko murkal

0 0
možnosti

EAN-CODE

17. 10. 2010 15:32
Re: Tajemství vysokého věku

Jsem téhož názoru.

0 0
možnosti

kk33

17. 10. 2010 11:30
S rýží

No nazdarRv

0 0
možnosti

3ar

17. 10. 2010 9:40
???

Závidíš?

0 0
možnosti

Haluzorium

17. 10. 2010 8:29
Hm

To jak vsudebyl Okamura strka uslintanou lzici zpet do polevky pusobi velmi povzbudive.

A vubec

http://pixy.cz/pixynergia/2009/02/27/baburica-san-doboruti

0 0
možnosti

BrainWashingtonDreistein

17. 10. 2010 9:54
Re: Hm

To do toho má strkat prst?? :-(

0 0
možnosti