Diskuze

VIDEO: Na zimu si udělejte bylinkové želé a nasušte si měsíček místo šafránu

Využijte poslední kvítky a snítky bylinek, které před zimou ostříháte. K masu si připravte mátové či meduňkové želé, šafrán v kuchyni nahraďte sušenými okvětními lístky měsíčku. Dřevnaté bylinky jako je šalvěj už ale nechte na pokoji a rozmarýnu nezapomeňte zazimovat. Víc už teď pro bylinky na zahradě neuděláte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

Inkvizitor Johny

20. 10. 2010 11:38
Želé

Neznám, ale ty poměry surovin se mi zdají hodně divné: "Připravte si 1 litr jablečného moštu, 500 ml jablečného octa, 1 kg přírodního třtinového cukru Demerara, 20 g agaru, 20 g čerstvých lístků máty peprné (případně meduňky, mateřídoušky či jiné oblíbené bylinky) a 10 g mořské soli." ...Na 1,5 litru jen 20 g bylinek? Co je to za kravinu??

0 0
možnosti