- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
chodím do jedné a té samé hospody na obědy.Vaří tam naprosto fantastickej maďarskej gulášek se šesti:-)) a svíčkovou s brusinkama. Je mi uplně jedno že to s opravdovým maďarem nemá nic společnýho. Prostě je to ten "náš" jak ho všichni známe. Vaří tam už asi 30 let jedna a ta samá paní, a je to naprosto famózní kuchařka.
No jo, jenže kdo dneska neumí uvařit Aglio oglio petuccini di pasta con funghi la tortellini neni opravdový kuchař
kdy Pohlreicha skoro nikdo neznal, a byli jsme spokojeni s tím, co nám okolní restaurace a hospody. No a teď, kdy se ukázal v TV, tak tu máme spoustu skvělých kuchařů a milovníků jídla, co chodí jenom do vyhlášených podniků (asi těch Pohlreichových). Pointa je v tom, že kvalitní restaurace tu byly i před Pohlreichem, ale ne každý byl ochoten tam nechat "půl výplaty".
Jo jo, je to jenom další módní vlna, jako třeba facebook, bohužel lidi se nechají tak lehce oblbnout médii.
z jedné sorty. Také děla vědu z toho nic, co umí. Ono už to tak na světě chodí. Nelze si nevšimnout, že třeba génius z náklaďáku, je nejvíce pyšný na svůj řidičák, páč ho dostal na sedmý pokus.
Tohle může říct jen ten, kdo vůbec neví... Zajdi k němu na oběd, večeři do Imperialu, nebo lépe do Divinis a pochopíš, co je skvělé jídlo.... Je v ČR jeden z nejlepších a vaří za ještě docela rozumné peníze. Klasika diskuze plná lidí ve stylu umím prdku, tak ho musí umět všichni okolo také
Kritizuje dost, tak bych chtěl ochutnat, že má na to právo. Nevíte, kde vaří?
buď jsi provokatér, kterýmu ironie moc nejde, a pak víš dobře, kde vaří, resp. které podniky mu patří. nebo jsi jouda, kterej to myslí vážně, a pak do Imperial Café raději nelez, protože ceny a vůbec úroveň gastro nerozdejcháš
v pořadu na nože jsem si všimla že Pohlreich používá těstoviny z Gragnano, což mně opravdu moc potěšilo. Objevila jsem je tak před půl rokem a i navzdory vyšší ceně - jsou prostě s těmi obyčejnými nesrovnatelné. Opravdu mnoho italských receptů na těstoviny nespočívá "v utopení v omáčce", ale stačí jen pár přísad jako dobrý olivový olej, česnek, rajčata, ančovičky atd. Člověk se pořád učí jíst:)
z neho vyprdnuty, to co dela v cesku je ve svete normalni standartni gastromie.