Diskuze

VIDEO: Vařil jsem s Pohlreichem za zády a ani jednou mě nechtěl zabít

Většina z nás si myslí, že vařit umí každý, protože je to hračka. Vyzkoušeli jsme si to v soutěži, kde nám dýchal na zátylek šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Není snadné vyrovnat se s jeho ironií, nakonec ale iDNES.cz uspělo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Duke-Nukem

30. 10. 2010 16:30
no jo no,

slovenky..:-P

0 0
možnosti
N

nikotino

30. 10. 2010 10:01
Už léta

chodím do jedné a té samé hospody na obědy.Vaří tam naprosto fantastickej maďarskej gulášek se šesti:-))  a svíčkovou s brusinkama. Je mi uplně jedno že to s opravdovým maďarem nemá nic společnýho. Prostě je to ten "náš" jak ho všichni známe. Vaří tam už asi 30 let jedna a ta samá paní, a je to naprosto famózní kuchařka.V

0 0
možnosti
BK

baki

30. 10. 2010 14:25
Re: Už léta

No jo, jenže kdo dneska neumí uvařit Aglio oglio petuccini di pasta con funghi la tortellini neni opravdový kuchař ;-D

0 0
možnosti
DD

dlz25

29. 10. 2010 23:45
Byly doby

kdy Pohlreicha skoro nikdo neznal, a byli jsme spokojeni s tím, co nám okolní restaurace a hospody. No a teď, kdy se ukázal v TV, tak tu máme spoustu skvělých kuchařů a milovníků jídla, co chodí jenom do vyhlášených podniků (asi těch Pohlreichových). Pointa je v tom, že kvalitní restaurace tu byly i před Pohlreichem, ale ne každý byl ochoten tam nechat "půl výplaty".

0 0
možnosti
OK

Kurri22

30. 10. 2010 0:13
Re: Byly doby

R^ Jo jo, je to jenom další módní vlna, jako třeba facebook, bohužel lidi se nechají tak lehce oblbnout médii.

0 0
možnosti
T

TTRX

29. 10. 2010 23:43
Tak hlavně aby si sám Polhreich nezlomil vaz

R^

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

29. 10. 2010 21:48
Je podobný jednomu opraváři praček, tak nějak

z jedné sorty. Také děla vědu z toho nic, co umí. Ono už to tak na světě chodí. Nelze si nevšimnout, že třeba génius z náklaďáku, je nejvíce pyšný na svůj řidičák, páč ho dostal na sedmý pokus.

0 0
možnosti
BK

blahak

29. 10. 2010 21:55
Re: Je podobný jednomu opraváři praček, tak nějak

Tohle může říct jen ten, kdo vůbec neví... Zajdi k němu na oběd, večeři do Imperialu, nebo lépe do Divinis a pochopíš, co je skvělé jídlo.... Je v ČR jeden z nejlepších a vaří za ještě docela rozumné peníze. Klasika diskuze plná lidí ve stylu umím prdku, tak ho musí umět všichni okolo také X

0 0
možnosti
J

Jan9002

29. 10. 2010 8:51
Rád bych od něho něco snědl.

Kritizuje dost, tak bych chtěl ochutnat, že má na to právo. Nevíte, kde vaří?

0 0
možnosti
MA

Kozlík Matěj

29. 10. 2010 8:57
Re: Rád bych od něho něco snědl.

buď jsi provokatér, kterýmu ironie moc nejde, a pak víš dobře, kde vaří, resp. které podniky mu patří. nebo jsi jouda, kterej to myslí vážně, a pak do Imperial Café raději nelez, protože ceny a vůbec úroveň gastro nerozdejcháš ;-)

0 0
možnosti
LM

molllka

29. 10. 2010 8:26
nejsou těstoviny jako těstoviny

v pořadu na nože jsem si všimla že Pohlreich používá těstoviny z Gragnano, což mně opravdu moc potěšilo. Objevila jsem je tak před půl rokem a i navzdory vyšší ceně - jsou prostě s těmi obyčejnými nesrovnatelné. Opravdu mnoho italských receptů na těstoviny nespočívá "v utopení v omáčce", ale stačí jen pár přísad jako dobrý olivový olej, česnek, rajčata, ančovičky atd. Člověk se pořád učí jíst:)

0 0
možnosti
JT

Johanzen

29. 10. 2010 8:20
asi

jsi byl mrtvej už dopředu...

0 0
možnosti
N

nemo4321

29. 10. 2010 1:23
proc jste v cesku

z neho vyprdnuty, to co dela v cesku je ve svete normalni standartni gastromie.

0 0
možnosti