- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
přesně, když se do toho vrazí pár vajec tak je to výborné ratatulečo.
Po sledování "Ano šéfe" kde Pohlreich kritizoval ten styl "vaření s hvězdami" se Prima rozhodla že z relativně sledovatelného Itala vařícího Italská jídla udělá přesně to "vaření s hvězdami". A kdyby to náhodou nestačilo, vylepšila to o pí... chci říct čápi s mákem a tu druhou hrůzou.
A tak to vypadalo nadějně...
Zajimavá patla a ještě ty větve na každém pokrmu to vypadá jak kdyby to tam spadlo z nějakýho stromu co je poblíž.
minulý týden jsem měl tohle jídlo v poměrně drahý francozský restauraci, pravda, poprvé v životě tak nemůžu srovnávat, ale rozhodně to nebyla rozblemacná šlichta - tohle mi spíš připomíná rusko, kde do rozblemcaný zeleniny dávaj skopové a chutná to teda luxusně, ačkoli je to dost mastný. To jídlo co jsem měl já bylo zapečený (křupavý pečivový okraje), a zelenina tam rozhodně byla cejtit, byl na tom kozí sýr a byla to lahůdka. Tohle od Chantal moc vábně nepůsobí
nic proti, ale asi jsi měl jiné jídlo, ratatouille je jenom zelenina. Jinak taky dávám přednost poněkud méně rozvařené verzi. Výborná je taky stejná směs zeleniny zapečená pod "omáčkou" z jogurtu a sýra feta
ta ženská je evidentně zmáchaná, a ten vyřvanej hlas, hnus. To je vidět že do toho leje to vínože sype jak duha... strašný
ale vypadá to ve finále velice nevábně. Zlatá naše bramboračka
Jánse přestávájm divit Polívkovi, že vzal kramle
Chantal, ještě jednou mi uděláš rozblemtanou ratatouille a končíš.
Nejsem příznivce vaření ala Babica a kouknul jsem jen informativně na pár dílů, ale je snad pod vaši úroveň dělat si tak lacinou reklamu hned v perexu.
Kdybych chtěl být kritický, tak jeho zná jistě více lidí než vás.
A mimochodem, pokud jsem si všimnul v těch pár dílech vaření s Babicou, nebo v článcích s ním, tak on nemá to pošetilé nutkání stále někoho zesměšňovat či urážet. Fakt nejsem jeho fanoušek a nevařím podle něj, jen koukám a vidím, že ten pořad stále běží, takže si své diváky najde.
to víš, u nás jsou všichni šéfkuchaři co jim Babica nesahá ani po kotníky. Hezky si tady vyhoněj triko a jdou si umíchat vajíčka a ohřát hrachovku od Vitany
On tomu fakt říká „ratatule“ http://archiv.nova.cz/multimedia/novinky/babicovy-dobroty-4-dil-rattatoile.html?s=0
Ještě by mě zajímalo, jestli ta teta co tam řiká „co to je ratatule, to jsem nikdy neslyšela“ si z něj dělá srandu kvůli té výslovnosti. Bohužel si myslím že ne.