Diskuze

VIDEO: Ratatouille připravené Chantal Poullain. Tak voní a chutná Středozemí

S pravým domácím zeleninovým ratatouille z jižní Francie má Babicovo „ratatule“ společné jen použití zeleniny. To už má k němu blíž obyčejné české lečo, také jídlo chudých. Obojí obsahuje jen suroviny ze zahrádky či ze dvorku, uvařené doměkka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

s(h)arka

18. 11. 2010 15:58
já mám nejraději...

tuhle verzi a rozpatlaná tam nebyla..

http://www.csfd.cz/film/150988-ratatouille/

0 0
možnosti

Grandpasfuckteens

16. 11. 2010 14:52
Vobyčejní lidé volí ratatuly

Jyrky Babici :-PR^

0 0
možnosti

Amanita phalloides erectus

18. 11. 2010 6:32
Re: Vobyčejní lidé volí ratatuly

přesně, když se do toho vrazí pár vajec tak je to výborné ratatulečo. R^

0 0
možnosti

Ubaram

14. 11. 2010 22:41
primo primo

Po sledování "Ano šéfe" kde Pohlreich kritizoval ten styl "vaření s hvězdami" se Prima rozhodla že z relativně sledovatelného Itala vařícího Italská jídla udělá přesně to "vaření s hvězdami". A kdyby to náhodou nestačilo, vylepšila to o pí... chci říct čápi s mákem a tu druhou hrůzou.

A tak to vypadalo nadějně...

0 0
možnosti

BigpetBig

14. 11. 2010 22:15
hm

Zajimavá patla a ještě ty větve na každém pokrmu to vypadá jak kdyby to tam spadlo z nějakýho stromu co je poblíž. :-/

0 0
možnosti

bledy kanadan 7

18. 11. 2010 6:18
Re: hm

To je potravinovej dýzajn;-D

0 0
možnosti

kumbál

14. 11. 2010 20:23
apropos

minulý týden jsem měl tohle jídlo v poměrně drahý francozský restauraci, pravda, poprvé v životě tak nemůžu srovnávat, ale rozhodně to nebyla rozblemacná šlichta - tohle mi spíš připomíná rusko, kde do rozblemcaný zeleniny dávaj skopové a chutná to teda luxusně, ačkoli je to dost mastný. To jídlo co jsem měl já bylo zapečený (křupavý pečivový okraje), a zelenina tam rozhodně byla cejtit, byl na tom kozí sýr a byla to lahůdka. Tohle od Chantal moc vábně nepůsobí

0 0
možnosti

roedor

15. 11. 2010 8:16
Re: apropos

nic proti, ale asi jsi měl jiné jídlo, ratatouille je jenom zelenina. Jinak taky dávám přednost poněkud méně rozvařené verzi. Výborná je taky stejná směs zeleniny zapečená pod "omáčkou" z jogurtu a sýra feta:-)

0 0
možnosti

kumbál

14. 11. 2010 20:18
bože

ta ženská je evidentně zmáchaná, a ten vyřvanej hlas, hnus. To je vidět že do toho leje to vínože sype jak duha... strašný

0 0
možnosti

nikotino

14. 11. 2010 18:01
Nic proti

ale vypadá to ve finále velice nevábně. Rv Zlatá naše bramboračkaV

0 0
možnosti

Jandik73

14. 11. 2010 18:58
Re: Nic proti

A nebo třená bábovka.

0 0
možnosti

sorgedoktor

14. 11. 2010 17:57
Rozblemataná varianta??

Jánse přestávájm   divit  Polívkovi, že vzal kramle

0 0
možnosti

Jandik73

14. 11. 2010 18:59
Re: Rozblemataná varianta??

Chantal, ještě jednou mi uděláš rozblemtanou ratatouille a končíš.

0 0
možnosti

Lanolin

14. 11. 2010 16:52
paní autorko

Nejsem příznivce vaření ala Babica a kouknul jsem jen informativně na pár dílů, ale je snad pod vaši úroveň dělat si tak lacinou reklamu hned v perexu.

Kdybych chtěl být kritický, tak jeho zná jistě více lidí než vás.

A mimochodem, pokud jsem si všimnul v těch pár dílech vaření s Babicou, nebo v článcích s ním, tak on nemá to pošetilé nutkání stále někoho zesměšňovat či urážet. Fakt nejsem jeho fanoušek a nevařím podle něj, jen koukám a vidím, že ten pořad stále běží, takže si své diváky najde.

0 0
možnosti

nikotino

14. 11. 2010 18:04
Re: paní autorko

to víš, u nás jsou všichni šéfkuchaři co jim Babica nesahá ani po kotníky. Hezky si tady vyhoněj triko a jdou si umíchat vajíčka a ohřát hrachovku od Vitany;-D

0 0
možnosti

error404_is_back

14. 11. 2010 14:19
tak jsem si našel toho Babicu

On tomu fakt říká „ratatule“ ;-D http://archiv.nova.cz/multimedia/novinky/babicovy-dobroty-4-dil-rattatoile.html?s=0

Ještě by mě zajímalo, jestli ta teta co tam řiká „co to je ratatule, to jsem nikdy neslyšela“ si z něj dělá srandu kvůli té výslovnosti. Bohužel si myslím že ne. :-)

0 0
možnosti