Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Amarounů z molekulární kuchyně se nenajíte, ale užijete si to

Při ochutnávce lahůdek z molekulární kuchyně dokonale pochopíte, co je to zážitková gastronomie, ačkoliv je to jen její zlomek. Poznávání známých chutí, schovaných v nečekaném hávu jiné konzistence, tvaru a často i barvy, je prostě nezapomenutelné. Na to sázejí šéfkuchaři, kteří je servírují mezi jednotlivými chody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

lipl

28. 11. 2010 18:08
Hmmm...

Ojebávka na tahání peněz ze snobíků.

0 0
možnosti
MP

_xprim01_

23. 11. 2010 0:31
"Umění"?

K čemu mi je, že kombinují želatinu s propasírovanou zeleninou?8-o

0 0
možnosti
TM

Tomach

26. 11. 2010 4:51
Re: "Umění"?

:-) He he, ja zas nevim "k cemu je" kdyz neco cmara na platno, nota bene neco co je jen zmet barev nepripominajici nic realneho.

A realneji - k cemu je ze v divadle po ste opakuji neco, kdyz to mohli nahrat poprve na video a pak uz to jenom poustet na platno?

K cemu nekdo vyrezava sochy z ledu, kdyz stejne za par dni  roztaji?

;-)

0 0
možnosti
W

whitemagic

22. 11. 2010 15:55
super už vím co určitě vynechám

ja si dám radši u babičky tu příšerně nezdravou a tučnou husu s bramborovým knedlem a zelím od obojího.Sice nebudu in , cool a jíny věci ale pěkně si zmastím hubu a nacpu bachor a ještě mi zbyde na věčeři a vyjde to na polovic;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MH

mattonka

23. 11. 2010 8:31
Re: super už vím co určitě vynechám

R^;-D

0 0
možnosti
VM

vena.m

22. 11. 2010 9:32
Vadí mi ta chemie ...

... vypadá to, že bez pořádných Éček tu molekulární kuchyni neuděláš .. a z blbýho nechutnýho masa dělat voňavé a dobré mi přijde už jako zhovadilost ... ale nechutnal jsem ...

0 0
možnosti
R

rizo3

22. 11. 2010 10:09
Re: Vadí mi ta chemie ...

tam nepsali blbyho a nechutnyho, ale mene kvalitniho, napriklad maso z kravy je nizsi kvality nez z mladyho byka, asi takhle to mysleli, pokud to dokazou, proc ne

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

22. 11. 2010 8:52
a komu tím prospějete!!?

to i ten amaroun vypadal líp....

0 0
možnosti
M

matej.slanina

22. 11. 2010 8:10
velice zajimavy vynalez

R^

0 0
možnosti
MB

mlčanlivý boban

22. 11. 2010 7:49
Môže to byť nesporne zaujímavé

len nesmiete mať alergie alebo problém s nejakým jedlom. Ono napríklad moja manželka sa po octe dusí, a ak by ju utajene nakrmili tým balzamikom, tak by molekulárna kuchyňa skončila na pohotovosti...

Nehovoriac o prípadoch, keď sa Vám nejaké jedlo vyslovene ekluje a oni vým ho podajú v inom háve. To sa potom to jedlo môže znovu ocitnúť v strede reštaurácie....:-P

0 0
možnosti
R

rizo3

22. 11. 2010 8:28
Re: Môže to byť nesporne zaujímavé

tak pro takoveto lidi bude nejlepsi kdyz proste do takovych restauraci nebudou chodit, jednoduche

0 0
možnosti
KV

lutrysek

22. 11. 2010 7:32
zbytecnost

zase jedna uplne zbytecna vec. clovek se z toho nenaji. proste nekdo prisel na to jak si vydelat na zbytecnosti pro "bohate". nezavidim, proste na to maji tak si muzou doprat, ale osobne si dam radsi normalni rizek nez gelatinovou kulicku. a chemie to neni, vylisek z ovoce ci zeleniny, smichany s gelatinou neni nic chemickeho. kdyz to teda nebudou dobarvovat.

0 0
možnosti
SH

HudsonStan

22. 11. 2010 6:03
Chemie

I kdybyste to nazvali atomová kuchyně, tak to nebude nic jiného než potravinářská chemie. Xantanu zdar. Rv

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště

22. dubna 2024  10:42

Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...

Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie

22. dubna 2024

Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!