- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
K čemu mi je, že kombinují želatinu s propasírovanou zeleninou?
:-) He he, ja zas nevim "k cemu je" kdyz neco cmara na platno, nota bene neco co je jen zmet barev nepripominajici nic realneho.
A realneji - k cemu je ze v divadle po ste opakuji neco, kdyz to mohli nahrat poprve na video a pak uz to jenom poustet na platno?
K cemu nekdo vyrezava sochy z ledu, kdyz stejne za par dni roztaji?
ja si dám radši u babičky tu příšerně nezdravou a tučnou husu s bramborovým knedlem a zelím od obojího.Sice nebudu in , cool a jíny věci ale pěkně si zmastím hubu a nacpu bachor a ještě mi zbyde na věčeři a vyjde to na polovic
... vypadá to, že bez pořádných Éček tu molekulární kuchyni neuděláš .. a z blbýho nechutnýho masa dělat voňavé a dobré mi přijde už jako zhovadilost ... ale nechutnal jsem ...
tam nepsali blbyho a nechutnyho, ale mene kvalitniho, napriklad maso z kravy je nizsi kvality nez z mladyho byka, asi takhle to mysleli, pokud to dokazou, proc ne
len nesmiete mať alergie alebo problém s nejakým jedlom. Ono napríklad moja manželka sa po octe dusí, a ak by ju utajene nakrmili tým balzamikom, tak by molekulárna kuchyňa skončila na pohotovosti...
Nehovoriac o prípadoch, keď sa Vám nejaké jedlo vyslovene ekluje a oni vým ho podajú v inom háve. To sa potom to jedlo môže znovu ocitnúť v strede reštaurácie....
tak pro takoveto lidi bude nejlepsi kdyz proste do takovych restauraci nebudou chodit, jednoduche
zase jedna uplne zbytecna vec. clovek se z toho nenaji. proste nekdo prisel na to jak si vydelat na zbytecnosti pro "bohate". nezavidim, proste na to maji tak si muzou doprat, ale osobne si dam radsi normalni rizek nez gelatinovou kulicku. a chemie to neni, vylisek z ovoce ci zeleniny, smichany s gelatinou neni nic chemickeho. kdyz to teda nebudou dobarvovat.
I kdybyste to nazvali atomová kuchyně, tak to nebude nic jiného než potravinářská chemie. Xantanu zdar.