Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Děčín smetl konkurenci na mistrovství v bramborovém salátu

Čtvrtý ročník mistrovství České republiky v přípravě bramborového salátu ovládl tým učitelů z děčínské střední školy řemesel a služeb. V konkurenci dalších 16 týmů oslovil jejich salát porotu především některými netradičními ingrediencemi. Studenti děčínské školy se umístili na třetím místě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

s(h)arka

domácí brsál edomácí brsál

a protože ho všichni děláme trochu jinak,chutná nám právě jen ten náš..ostatním ho buď pochválíme nebo znectíme, ale o tom našem si myslíme stejně,že je nejlepší;-)

0/0
6.12.2010 9:04

oprudil19

my jsme chudý , tak jen brambory !!

0/0
2.12.2010 7:28

Lanolin

tragedie tzv. Nouvelle Cuisine

Prosím vás, bramborový salát je bramborový salát. Jsou na něj různé recepty, ale tyhle vymyšlenosti jako zdobení praženým špekem v čokoládě snad neurčují kvalitu toho základního - bramborového salátu.

Ale rvát naprosto jiné suroviny - fazlové lusky, ředkvičky či dokonce olivy no to bych řekl, že je kulinářské faux pas.

0/0
1.12.2010 13:19

pivicko007

Hm

Na obrázku to vypadá zajímavě. Nebyl by kousek na ochutnání?

0/0
30.11.2010 11:24

sedmy.trpajzlik

Re: Hm

Nebyl, protože došli i k poslednímu bodu v receptu, který se musí udělat, když děláte tyhle kulinářské experimenty. Za stáleho míchaní obsah hrnce nebo mísy vyklopíte do záchodu.

0/0
30.11.2010 11:52

bezrybka

Re: Hm

;-D

0/0
10.12.2010 10:32

sedmy.trpajzlik

Slanina a čokoláda

Slanina a čokoláda, tady se někdo rád dívá na Simpsnovi a tenhle recept přbrali od Homera ;-D

0/0
30.11.2010 8:44

roedor

Ta nazdobená "podkova" ze salátu

je naprosto nechutnáEU Nejlepší brsalát je (pro mě) ve stylu Plachutty - brambory, ocet, hovězí vývar a šalotka. České brsaláty mi nikdy nechutnaly, ani od maminky ani od tatínka. Nejhorší jsou právě splácaniny co dům dal.

0/0
30.11.2010 8:22

anna_kralikova

Je to asi opravdu netradiční recept,

ale má to ještě něco společného s bramborovým salátem?

0/0
30.11.2010 7:29

Rafaelou

pohled pro oko snad ano...

Pohled pro oko snad ano ale jíst bych to nechtěl.K takovému salátu se nehodí ani kapr ani vepřový řízek.Snad smažená chobotnice by k tomu šla.Někdy mi to přijde jako,že lidé už roupama neví co vymýšlet.Nic méně,proti gustu žádný dišputál.Jsou tací co jim to chutná tak tedy dobrou chuť.;-D

0/0
30.11.2010 6:11

error404_is_back

nechci bejt nezdvořilej

ale co to je za stupidní nápad dávat do bramborovýho salátu jablka, fazole a worcestr a ozdobit to kobinací čokoláda+slanina+šlehačka?? pejsek a kočička vařili dort?

0/0
30.11.2010 2:37

sn63

Re: nechci bejt nezdvořilej

ja davam do salatu jablka ale slaninu fazole a řokoladu už ne

0/0
30.11.2010 16:17

chob

Re: nechci bejt nezdvořilej

my taky dáváme jablka, ale to ostatní je fakt pejsek a kočička...

0/0
30.11.2010 20:06

s(h)arka

Re: nechci bejt nezdvořilej

ostatní je Babica....;-)

0/0
6.12.2010 9:05







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.