- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Myslím, že v článku mělo být "místo vanilinového cukru použijte vanilkový lusk". Jinak to totiž nedává smysl. Pokud si koupíte cukr se skutečnou vanilkou, tak není nikdy horší než smíchat cukr s vanilkou, je to totéž. :-) Pokud si ovšem koupíte vanilínový cukr, tak to už rozdíl je.
nemám rád rozinky a bez této geniální rady bych mě opravdu, ale opravdu nenapadlo, že si můžu udělat vánočku bez rozinek nebo rozinky za něco vyměnit.... Jsem rád, že čtu křišťálový Idnes, kde se každý den dozvím spoustu nových, zajímavých informací, jako že když si vanilkovou chuť a vůni, tak mám použít vanilku a ne nějaký předražený sáček s navoněným cukrem, který vanilku neviděl ani z rychlíku (s výjimkou snad jednoho produktu, který ale pro změnu nejde nikde sehnat :-)))))
dělal se test aby odborníci poznali rozdíl mezi umělým vanilínem a vanilkou, nepoznali rozdíl.
Jsem chlap a je mi 21 a tohle mi jako "geniální" triky opravdu nepřijdou -- základní věci o pečení
Když jsem uviděla fotku oné paní typu Halina, místo receptů jsem si pro jistotu zamluvila letenku k moři...
Pečlivě jsem přečetla a jenom se chci zeptat jako "zkušená"hospodyňka, jak vypadá 100g vajec - viz recept na citronové pečivo
Normálně vážíš rozbitá vajíčka, až jich je 100 g a zbytek vyliješ. :-)
Nezkusili jste někdo ty sušenky? Podle obrázku to vypadá na vykrajované těsto, ale v popisu je stříkané. Jak to teda je? Bych to i zkusila, ale nemám to čím nastříkat, tak abych to nemusela vyhodit
tenhle recept je vhodný jen a pouze pro nastříkání... pokud tedy nebudete mít čím těsto čím nastříkat, bude nutné jej vyhodit... na druhou stranu - na té fotce se stoprocentně jedná o vykrajované sušenky...
jak pořádně a hlavně dobře rozpustit čokoládu aby měla nějakou použitelnou konzistenci pro polévání, namáčení? Díky