Diskuze

VIDEO: Netradičního kapra se zeleninou přelijete rafinovanou pivní omáčkou

Kapr se dokáže proměnit jako chameleon z tradiční obalované porce na gurmánské potěšení. Vyzkoušejte netradiční úpravu, kterou pro sváteční stůl vymyslel šéfkuchař restaurace Amade Radek Šubrt.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tosdnadne

23. 12. 2010 23:15
Vyjádřím se k servírování

To jak je to na talíři na  servírováno možná splní požadavek kuchařů, ale pro mě je to jen nepořádek na talíři, umyslně vytvořený proto, aby málo vypadalo jako plný talíř. Opravdu takovéto množství zasytí hladového chlapa?

0 0
možnosti

Křištálová guma krále Dluhoslava

23. 12. 2010 10:01
Může mi některý z Křišťálů objasnit smysl věty

"

Kdysi jsem na tom byl, neexistovalo, že bych se těšil na vánočního smaženého kapra už od října." ???? 8-o

0 0
možnosti

stále jemně perlivá mattoni

23. 12. 2010 10:07
Re: Může mi některý z Křišťálů objasnit smysl věty

byl na drogách... nebo na prášcích 8-o

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

23. 12. 2010 9:07
Jednotky?

Asi jsem nedával ve škole pozor, protože 1 pl rajčatového protlaku čtu jako pikolitr:-P...Co to jako má být za jednotky? A když už jsem u toho rytí, tak u zeleniny vám chybí v surovinách víno, u kterého kuchař zdůrazňuje jeho důležitost.

0 0
možnosti