Diskuze

Restaurace v podzemí hotelu nadchla i Madonnu, jí se tu mezi hrnci a pánvemi

Nekonvenční nápad založit restauraci ve zrušené podzemní kuchyni proslavil varšavský podnik U Kucharzy po celém světě. V centru velké místnosti úřadují kuchaři, hosté hodují po obvodu. A sledují koncert rukou a nožů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Sípomat

4. 1. 2011 15:55
Já takhle jím vždycky

Ale to je proto,že jsem líný jít s jídlem z kuchyně.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

4. 1. 2011 10:04
Do polske restaurace?!

...leda za trest. Nemam uplne rad ceskou kuchyni...je prilis tucna. Kazdopadne s restauracemi v CR a Polsku mam pomerne bohate zkusenosti (vsak jsem taky v obou zemich zil). Polsko je zeme, ve ktere je typicke delat vsechno jen na oko...Takova Polka se z vnejsku muze jevit jako navonena krasavice, v realu by vas pak ale nemelo prekvapit, ze se ji v posteli vali exkrementy ruznych domacich mazlicku (vetsinou drobni hlodavci, pes nebo kocka by uz byl extrem) a vubec celkove se divcina chova tak, ze pokud nejste vylozene buran, je vam na zvraceni...Po prvnich zkusenostech si budete myslet, ze jste meli proste smulu na tu konkretni osobu a ze jina Polka bude proste jina...Tato najivita vas pote brzy prejde az poznate jinou Polku.Podobne je to s restauracemi...Muze to vypadat hezky, muze to hezky vonet, ale verte tomu,ze s hygienou si nikdo moc hlavu nelame. V jidle muzete najit prakticky cokoliv a to mnohdy opakovane...Najdete-li v jidle chlup, hledejte dal, verte, ze nebyl posledni.

0 0
možnosti
N

neznalek_na_mesici

4. 1. 2011 22:28
Re: Do polske restaurace?!

Mozna jen vyhledavate sobe rovne...

0 0
možnosti
H

honza007_2011

4. 1. 2011 7:18
Dilatace casu a kontrakce tataraku

Tak to je opravu roztomile ;o) 2.500.000 porci tataraku po 700 jidlech za den to je necelejch 10let provozu a to tam nic jinyho nevari? ;o) Hotel zavreli v roce 2005 a od ty doby je tam velkovyrobna tataraku - tady neco nesedi. Ach to chvastani ;o)

0 0
možnosti
JN

jeenedobík

4. 1. 2011 8:40
Re: Dilatace casu a kontrakce tataraku

;-DR^ 

Pokud by ty tatráky vyráběli 5 let, tak by je museli mrskat tempem 58 kusů za hodinu (bez jakékoliv přestávky!!!). 8-o

To bylo možné snad jen v Sovětském Svazu;-D!!

0 0
možnosti

miš1

4. 1. 2011 7:15
u nás by to teda nešlo,

naše slavné hygienické normy a předpisy podpořené tím nejhorším lidským materiálem by tohle neskously. Takže leda do Polska....

0 0
možnosti
2

2200

4. 1. 2011 1:43
nadchla i Madonu

.....nebo Madonnu? Nevěřím že by tam byla ta s jedním "N" ;-D no páni redaktoři-palecRv

0 0
možnosti