Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Lyže si dejte „vopucovat“ k Babicovi do servisu, budou jako nové

Je kuchař, anebo lyžařský servisman? Za sporákem jsme Jiřího Babicu už viděli v televizi, do zákulisí jeho servisního centra Ski Bába v pražských Záběhlicích se vypravil tým iDNES.cz. Babica nám ukázal, co se děje s lyžemi, když si necháte udělat takzvaný velký servis.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Levicový populista VI.

A kdyz nemate vosk

frknete tam eidam ;-D;-D;-D

0/0
1.2.2011 16:19

Petr PATRYK

Re: A kdyz nemate vosk

Spis kdyz nemate sjezdovky, tak si nabruste bezky...;-D

0/0
2.3.2011 16:45

generál Custer X.

Jestli umí pucovat lyže

tak jako umí vařit, tak upřímnou soustrast.

0/0
1.2.2011 14:57

.;palič

-

To je dobře, že už Nově dochází prachy. Snad brzo zkrachuje i s tímhle ajdamologem.

0/0
1.2.2011 13:33

pstruh90

Jednou

po sezoně a jednou před sezonou? Jaký to má smysl jít do servisu před sezonou když sem tam byl na konci té minulé?

0/0
1.2.2011 12:39

on3.

Jestli je opravar jako kuchar

tak potes. Hlavne aby mi na ty lyze nevykydal kybl hortice :-)

0/0
1.2.2011 9:46

AAA2

Re: Jestli je opravar jako kuchar

nech si je servisovat u Pohlreicha, treba ti na ne nakyda spagety, pardon teda pastu ;-D

0/0
1.2.2011 13:00

generál Custer X.

Re: Jestli je opravar jako kuchar

K Pohlreichovi se zajdu najíst, Babicovi se radši vyhnu.

0/0
1.2.2011 14:57

Witty1

Tak toto

mu verim ze tomu celkem rozumi,toto ano;-D

0/0
31.1.2011 19:02

mfdnes-bulvar

a zejtra

nam budou nabizet si od nej nechat ustrykovat svetr, ne dekuji, tomuhle neumetelovi bych do servisu nesveril ani starou ukrajinu...

0/0
31.1.2011 15:10

asako

Re: a zejtra

Já ani mladou (ukrajinu) ;-D

0/0
31.1.2011 21:45

akleen

patlama

Jestli servisuje lyze jako vari, tak to potes. Tady prdnete toto, pridate toto, zamichate to vsechno dohromady a to bude dobrota....

0/0
31.1.2011 14:13

vymrzovac1

lepší kuchař než servisák......

.....servisák, který doporučuje servis dvakrát po sezóně a jednou před sezónou, ve mě nebudí důvěru. Z článku vyplývá, že pokud tedy jedeme např. na týden do Alp, měli bychom si u Babiců nechat třikrát oservisovat lyže;-D   ...ten člověk ve mě budí dojem, že když se neuchytil jako kuchař, tak si koupil v reichu vyřazené mašiny na šroťáku, a zase nám tady exhibuje:-/

0/0
31.1.2011 12:58

berka.pavel

Re: lepší kuchař než servisák......

servis před sezónou a po sezóně je běžná záležitost a nemusím být servisák lyží, abych to věděl.

0/0
31.1.2011 22:29

TylerDurdon

a kdyz nemate lyze

tak si vemte sane....!!!;-D

0/0
31.1.2011 12:22

mfdnes-bulvar

Re: a kdyz nemate lyze

;-D;-D;-DR^

0/0
31.1.2011 15:10

mysack

Re: a kdyz nemate lyze

a když nemáte saně, dejde si pod pozadí igelit, taky to pojede...

(předchozí příspěvek obsahující místo pozadí výstižnější slovo na "p" mi cenzor smazal)

0/0
31.1.2011 15:48

Martin667

Mnam to musi bejt dobrota

0/0
31.1.2011 12:09

Martin Soušek

rozdíl v přesnosti a technologii

Bohužel nový stroj se od starého může lišit nejen barevným LCD displejem, ale i přesností a technologií.

.

Například u brusky je docela rozdíl, jestli lyži drží rameno manipulátoru a průběžně se měří úbytek materiálu, anebo lyži drží klepající se ruka pana Babicy, která občas tlačí, občas ne, občas se kolíbá, občas ne.

.

Člověk nikdy nedokáže tlačit a držet rovnoměrně. Zbroušený povrch tedy nebude nikdy rovný a rovnoměrně upravený!

0/0
31.1.2011 11:30

tuneldedek

Re: rozdíl v přesnosti a technologii

presne, Babica je primitiv a chova si jako primitiv ve vsem co dela

0/0
31.1.2011 11:38

vymrzovac1

Re: rozdíl v přesnosti a technologii

nějak musí pražákům zdůvodnit ten šrot, na kterým to brousí;-D Proč neukáže detail nabroušené hrany pod mnohonásobným zvětšením?  Jsem strojař, dokázal bych to třeba posoudit,že?..... nebo je to záměr?;-)

0/0
31.1.2011 13:02

FiRan

je to lepší než v kuchyni

Jojo, u lyží mu to jde. R^

0/0
31.1.2011 11:18

honzyk

Re: je to lepší než v kuchyni

Jo, tady vypadá přirozeněji než v kuchyni. R^

0/0
31.1.2011 12:22

vymrzovac1

Re: je to lepší než v kuchyni

přirozeně vypadá, když vaří vosk:-/

0/0
31.1.2011 13:03

persona-non-grata 2

Koukám, kolik Zdendů se zde sešlo

;-D

0/0
31.1.2011 10:46

schima

................

Já to říkám pořád, ve který knajpě ho našli? :-)

0/0
31.1.2011 10:42

fanfan_celofan

lol

vice rict netreba

0/0
31.1.2011 10:40

Haluzorium

Zvlastni

Prekvapuje me, ze na zadnem obrazku nepatla na lyze ajdam. Podvedome jsem to ocekaval.

0/0
31.1.2011 9:30

schima

Re: Zvlastni

;-D;-D

Jj, Eidam 30% a kečup, taky jsem to nějak čekal :-)

0/0
31.1.2011 10:36

BigpetBig

Re: Zvlastni

On kečup nepoužívá, to mu přišili jeho antifanoušci. ;-)

0/0
31.1.2011 14:29

aliere

jasně

už rozumím, proč jsou ty jeho pořady takové. Má to pomotané. U lyží kuchtí a v kuchyni voskuje;-)

0/0
31.1.2011 9:30

t.e.x.

Pata...

... nebo patka?

0/0
31.1.2011 9:02

Robert Kron

nýmand

opravdu jako jeho vaření jsou hrůzy, tak i servis lyží. Ona totiž ta předpotopní bruska více pokazí než napraví! Pořádná mašina totiž stojí okolo půl mega a to jsou pro TV star vyhozený prachy. Tak raději běžte do Montana servisu a máte klid. Babica by vám jen pomohl k pomalé likvidaci lyží. PO TOMTO SERVISU MŮŽETE LYŽE PO TŘECH LETECH ZAHODIT!;-)

0/0
31.1.2011 8:44

BigpetBig

Re: nýmand

Koukám jak odborník na servis tak na vaření, vzácná to kombinace. ;-)

0/0
31.1.2011 8:52

schima

Re: nýmand

Za chvíli bude focen, jak dokáže za 20 minut vyměnit nápravu na Audi Q7 ;-D;-D

0/0
31.1.2011 10:40

s(h)arka

se tam běžte do Záběhlic podívat

Barák nemá střechu,už dost dlouho je to provizorium a má tam SKIBába  věčně zavřeno!!!! Jezdím okolo toho jeho lyžoservisu každej den...vždy zatažená roleta a špinavo...:-/

0/0
31.1.2011 8:31

Willy321

Todle je cibule!

A když nemáme cibuli, tak tam dáme worchestrovou vomáčku! ;-D

0/0
31.1.2011 8:31

schima

Re: Todle je cibule!

a když nemáte cibuli, tak tam dejte vodu, když nemáte ani vodu, tak tam nedávejte nic ;-D;-D

0/0
31.1.2011 10:39

BigpetBig

hozená rukavice

Tohle by Zděna nedokázal :-P

0/0
31.1.2011 8:12

HarryIKeogh

hmmmmm

...proslulý kuchař dělá servisáka!!!...hmmm....

0/0
31.1.2011 7:56

tomas_tod

Tak jestli servisuje lyže stejně blbě jako vaří...

0/0
31.1.2011 7:28

joko111

Podívejte se na

 tfa.cz ,tam uvidíte jak vypadá pořádná univerzální bruska a voskovačka na lyže. To co nafotili do článku je pěknej skanzen. Jinak pro běžného lyžaře stačí lehce přebrousit skluznici a hrany - to ostatní je už jen abyste nechali víc peněz v servisu.

0/0
31.1.2011 6:46

Shumway

Re: Podívejte se na

seřídit vázání před sezonou taky ne ?

0/0
31.1.2011 6:53

joko111

Re: Podívejte se na

to samozřejmě ano

0/0
31.1.2011 7:38

nejchytrejsi

Re: Podívejte se na

"přebrousit skluznici" a to jako cim ? smirglem ?

0/0
31.1.2011 10:06

joko111

Re: Podívejte se na

záleží na tom, co potřebuješ s lyžema udělat a v jakém jsou stavu. Pokud je potřebuješ jen přebrousit, tak se to dělá tím "šmirglovým" pásem - samozřejmě na stroji. Pokud jsi náročnější a chceš nabrousit lyže třeba podle druhu sněhu, tak to se dělá brusným kotoučem. Na ten se "vykreslí" diamantem drážky a ty pak na lyžích udělají patřičnou sturkturu. Jak taková mašina vypadá se můžeš podívat jak jsem psal výše (tfa.cz)

0/0
31.1.2011 13:25

ajk

...

hahahaha a totok má být nejoblíbenější kuchař národa???servisman lyží???;-D;-D;-D

0/0
31.1.2011 6:36

japapatramtara

Re: ...

Jo panáčku(paninko;-)) obor kuchař-číšník už dneska netáhné.. teď je v kurzu Kuchař-servisman lyží;-D Učňáky prasknou ve švech a dveře se tam netrhnouR^

0/0
31.1.2011 7:27

klokanrudy

Babica

Ten kluk se skutecne nezda ....;-D

0/0
31.1.2011 5:13

jamares

nerozumim tomu..

proc si mam chodit brousit lyze pred sezonou a po sezone? to jako kdybych si mimo sezonu zalyzoval treba po asfaltu?

0/0
31.1.2011 3:36





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.