Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Štrúdl pro chlapy nikdy neochutnáte studený. Zmizí rovnou z plechu

Slaný moučník, křupavý i šťavnatý současně. Plný chutí, které nikoho neurazí. To všechno se vám podaří vytvořit z balíčku listového těsta, pikantního salámu či uzeného, sýra a zeleniny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S55

děkuji, ne

Kdyby to vychladlo, každý by poznal, jak je to nedobré. ;-)

Štrúdl jedině z jablek!

0/0
3.2.2011 23:04

Wolfling

Re: děkuji, ne

Nevyzkousel, predpokladam. Ostatne listove testo na slano neni zadny prevratny objev.

Nicmene mohu doporucit nechat vychladnout do druheho dne. Jist to horke je barbarstvi, chut nema cas se rozlezet.

0/0
3.4.2011 0:18

Araine

:)

Nejen pro chlapy :-P

0/0
3.2.2011 19:17

igamenir

To vypadá divně.

Radši zůstaneme u našeho štrúdlu s párkem a zelím. Ten je nej :-)

0/0
3.2.2011 9:47

1000101110111001

...

Štrůdl pro chlapy:

.

http://www.youtube.com/watch?v=y1orR1HGv0s

.

... požírači smažáků a jiných odpadů. :-/

0/0
2.2.2011 23:31

venca narcis

Re: ...

:-)R^

0/0
4.2.2011 12:47

realitservis

Re: ...

úchvatné, děkuji za ten zážitek :-)

0/0
4.2.2011 14:59

Lola Roflova

To

zabalení je geniální, již nikdy jinak R^.

0/0
2.2.2011 17:36

evil_nasty

Neochutnáte nikdy studený - to je přesné

Btw nikdy jsem neměl k snídani štrůdl, který jsem udělal už večer. Čék si chodí pro jeden (a vždy poslední) kousíček tak často, že ho ještě večer celej sežere ;-D

0/0
1.2.2011 18:17

Oodi

Starej recept

ale s tím nařezáním testa je to suprová vychytávka, :-)

0/0
1.2.2011 16:33

pelasek

Co to je za blabol

Ja to nezeru to je hnus kdo tohle muze napsat? ;-O  Nikdy jsem nepochopil jak muze nekdo jist neco takoveho at jd eo strudl ci jine pobliony tohoto typu. Proste to neni vepr ani hovezi

0/0
1.2.2011 15:29

evil_nasty

Re: Co to je za blabol

Nežer a neotravuj :))

0/0
1.2.2011 18:12

Lanolin

Re: Co to je za blabol

Zlatá slova. Proč tu opruzuje? Ať alespoň hodí něco do placu co je dobré podle něj. Pak to srovnáme.

0/0
1.2.2011 19:47

chudacek.blbecek

Re: Co to je za blabol

Vepřové a hovězí :)

0/0
3.2.2011 12:30

2kedar

Re: Co to je za blabol

Hmmm,,, ale Krosánek se sýrem za 13.Kč si koupíš, co??A z čeho si myslíš, že to asi dělají Ty TROUBO!!Rv

0/0
2.2.2011 11:15

divná

štrudl pro chlapy

Peču něco podobného,mohu říci,že chutná nejen chlapům,ale i ženám,je to fakt velmi rychlé a velmi dobré,doporučuji všem,já používám variantu se zelím je to úžasně dobré

0/0
1.2.2011 14:43

2kedar

JO!Tak tohle dělám často a rááád!

Stačí jeden balíček listového a člověk s tím nadělá kouzla.Dávám tam, co mám zrovna po ruce....Sýry, zelí, špenátek, klobásku, Jednou jsem tam vrazil i přdpečené kousky Pangasiuse a jen se po tom zaprášilo.Je to ideální volba, pro slané mlsání.Já sladké nemusím, tak mi to vyhovuje.Je s tím sice víc práce, ale výsledek je perfektní R^!!

0/0
1.2.2011 8:35

Lanolin

a nebo takový houbový

štrůdl. Houby osmahlé na cibulce, posolené a okmínované jako náplň.

Jo a už jsem jedl i štrůdl s kysaným zelím a uzeným vevniř. Taky bašta.

0/0
31.1.2011 18:28

zuzamed

štrůdlík

ja jsem to tedka delala a luxus:-) jen jsem dala nejakou klobásu z mrazaku, syr, papriku a kecup a byla to taky mnamka.

PS: souhlasim s nazorem hnusnych rajcat, v posledni dobe se z kramu vubec nedaj jist, bud je to hnus s piskovou strukturou nebo nedozdaly zeleny tenisak:-/

0/0
31.1.2011 18:20

boris.pouzar

mňam

dobrota

0/0
31.1.2011 14:49

chudacek.blbecek

Zelenina

To je zajímavý, jak tu všichni nadávají na hnusný rajčata, ale nikdo nenadává na hnusný listový těsto. Poctivý se prakticky nedá koupit, ve všem jsou margaríny. Přitom to je něco, co by se hodilo, protože málokteré hospodyňce se chce s listovým těstem drbat.

0/0
31.1.2011 10:39

Kam se hrabe Bittner

Re: Zelenina

R^

0/0
31.1.2011 14:24

Ftipnejj

Existuje

Existuje vubec nekdo, kdo toto nezna?

0/0
31.1.2011 6:44

Go Chiba

Re: Existuje

Štrůdl z filmu Páni kluci. :-P

0/0
31.1.2011 11:05

chachara

Re: Existuje

 musis makat ze jo????!!!!

0/0
31.1.2011 18:11

Gorakhal

Tak

musím konstatovat, že u nás mizí hned z plechu i štrúdl klasický ;-)

0/0
30.1.2011 23:34

ach jooo

Hm....

Tak jsem jako zeleninový základ použila zavařený lečo z léta místo rajčat a dodala čerstvou křupavou papriku a výsledek super. Jen se zaprášilo! Dobrá inspirace... Takový klasický sídýdý recept R^

0/0
30.1.2011 23:00

Lanolin

Re: Hm....

Jo to je špica. Já z toho dělám i domácí pizzu. Listové těsto, na něj lečo směs s libovolným doplňkem (třeba točeňák na kostičky) a zasypat strouhaným sýrem.

0/0
31.1.2011 18:23

Mumrli (perzekuovany za pravdu)

Ja delam zelnej,

sklenici kysanyho zeli a ctvrt kila mletyho masa (predem udelat na panvi s korenim) - a nestalo se ze by stihl vychladnout na pokojovou teplotu. Strudl na slano je vazne pochoutka.

0/0
30.1.2011 16:00

Lanolin

Re: Ja delam zelnej,

Jo jo jo, to je něco jako Burek. To máme oba (i se psem rádi).

0/0
1.2.2011 19:48

japapatramtara

.

No já těmhle zeleninovým receptům uprostřed zimy nijak zvlášť nefandím, nicméně za článek děkuji - skvělý zdroj inspirace. Dneska mám fofr, ale zítra po šichtě určitě nějakou slanou variantu zkusím

kdyby někdo měl nějaký tajný podpultový recept na slaný štrůdl, tak sem s ním.. jinak bude klasika - sejra + uzenina;-)

0/0
30.1.2011 9:56

notordluhousek

Re: .

spenat osmazit na cibulce s cesnekem a jednim vejcem, polozit platy syra, na to spenat na to platy syra a zabalit a upict. je to supr a manzelce je mozny rikat ze jste vegosi ;-D

0/0
30.1.2011 10:04

femmefatalegia

Re: .

Znám, velice chutná, ale dávám ještě slaninku mezi sýr a špenát ;-)

0/0
30.1.2011 20:42

mattonka

Re: .

syrečky na kostičky, tvaroh, šunka na kostičky, cibulka, dochutit, zabalit a upéct

0/0
30.1.2011 11:04

heroforseason

Re: .

Sejra + uzenina + zelí.

0/0
30.1.2011 12:25

heroforseason

Re: .

Nemusím myslím říkat jak se to výborně díky tomu zelí jí třeba druhý den po flámu ;-)

0/0
30.1.2011 12:27

Osvald Moučka

Re: .

R^

0/0
30.1.2011 20:39

zanebudka

Re: .

ja zvyknem lístkové cesto plniť na slano keď vystane kuracie maso z polievky...a k tomu dohodím akúkoľvek zeleninu čo dom dá (prípadne tiež zostane z polievky) a nejaký ten syr

k tomu varené zemiaky a mňamka je na svete, manžel sa olizuje až za ušami;-D

0/0
30.1.2011 12:50

japapatramtara

Re: .

Tak všem děkuji moc.. Se syrečky by mě mladá hnala, takže beru ten špenát a uzeninu se zelímR^

0/0
30.1.2011 13:02

mattonka

Re: .

pozor - syrečky v téhle úpravě nesmrdí - ani při pečení ;-)

0/0
31.1.2011 8:35

japapatramtara

Re: .

Tak poslušně hlásím, že vyzkoušeno.. na uzenině se zelím nebylo co zkazit, ale špenát se sejrem se mi rozlil přes půl plechu:-) No co.. nikdo učený z nebe nespadl a stejně se to snědlo. Tak děkuji uctivěR^

0/0
1.2.2011 7:34

2kedar

Re: .

Ten špenátek je potřeba trošku vydusit, ať ztratí vodu a nejlépe malinko zahustit (jíška).Pak ještě aspoň 10.min. podusit a pak přidat vajíčko+česnek+1/2 kostky masoxu.Zhoustne a nevyteče!

0/0
1.2.2011 8:42

Oodi

Re: .

špenát..:-) pak tam nepotřebuješ dávat pomalu nic jiného:-)

0/0
1.2.2011 16:32

Bereniké

Rajčata v lednu?

To je opravdu dobrý nápad, doporučovat recept používající rajčata a papriky uprostřed zimy. Jestli někomu chutnají ty vodou nasáklé načervenalé koule, kterým říkají rajčata - proč ne. Nebylo by ale vhodnější s takovým receptem počkat na sezónu pořádných, sluncem vyzrálých rajčat, a v tuhletu roční dobu sem dát třeba variatnu slaného koláče například s pórkem, mrkví, kapustou, zelím.... Prostě se zeleninou, která chutná i v zimě.

0/0
30.1.2011 9:50

wrah

Re: Rajčata v lednu?

Tak si v létě rajčata nasušte. Půlky (pravda, velkých rajčat asi spíš čtvrtky) rozložte na vyložené plechy a nechte uschnout. Do rolády vynikající.

0/0
30.1.2011 17:24

Bětka

Re: Rajčata v lednu?

Ten recept je jen inspirace,každému přece chutná něco jiného,někomu se špenátem,jinému se zelím.Já třeba dávám v zimě sterilovanou pikantní směs-moravanku,kunovjanku apod.

0/0
1.2.2011 15:45

3ar

No já nevím,

lepší je štrůdl z normálního těsta.

0/0
30.1.2011 9:22

S-Tony

Re: No já nevím,

Není. !!

0/0
30.1.2011 9:35

petr08

Re: No já nevím,

My máme doma nejraději štrůdl jako je v tomto postupu: http://www.mujplan.cz/postup.php?id=416&step=1

0/0
30.1.2011 18:01







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.