- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Při přípravě krému hrnec na mléko radši nepoužívejte, krém připravujte ve vodní lázni a někde blízko mějte studenou vodu, do které budete moct mísu s krémem namočit, kdyby vám nedej bože teplota moc vystoupala.
Clovek by dospel k nazoru, ze to musi byt opravdu -sakra- dobry clanke, kdyz uz neni nic lepsiho na co si stezovat.
Pokud pani nema potravinarsky prukaz, tak to pravdepodobne stejne zdlabne sama a pokud zrovna akutne neplesati, tak to bez pokryvky hlavy prezije. Vy doma pecete a varite se sitkou?
ty věnečky nevypadají, odpalované těsto má být po upečení hladké a ne tak rozpraskané jak na videu. Poleva by měla být hladká a lesklá, tady to vypadá, jako kdyby to napatlalo malé dítě.
Hodně husté těsto nebo moc páry v troubě....
Ano,dejte kvalitni suroviny atd.A najednou se ukaze v jednom momentu,ze oni tak davaji sunt mleko ARO!To jsou ty kvalitni suroviny?To nemluvim ani o tom co tam museli pak davat jeste jineho.Jako to byva,ze maslo nahradime sprostym prumyslovym tukem,co?
k čemu bylo hlasování, když to jasně vyhrála špička a tady je věneček?
Třeba už to měli "předtočené", takže špička bude (přes..)příště.
Když zapnete troubu, dejte do ní plecháček s vodou. Určitě neprohloupíte. Výsledek jsou opravdu úžasně vyběhlé věnečky. Samozřejmě troubu otevírat pouze na výměnu plechů.