Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Osvoboďte krávy a ony se odmění lepšími bifteky, tvrdí italský chovatel

Volný pohyb a vyvážená přírodní strava jsou podle italského chovatele Domenika Celliho základem pro získání chutného a zdravého hovězího masa. Ze své farmy je nyní dováží i do Prahy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Inkvizitor Johny

To se to kecá

Biftek za pětikilo jen maso. Ital nasosanej z dotací EU. Kdybych nežil v Evropě, tak bych si myslel, že to je nějaká pohádka či sci-fi.

0/0
2.3.2011 22:30

Van Sarockin

Prima

Dneska to navrhnu rediteli.

Propustime sekretarky a uctarnu a za pul roku bude hostina. Bezvadny.R^

0/0
2.3.2011 7:42

kap.med

Blud

Co to je zase za blud? Jaké enzymy a hormony? Pán si to plete asi s kulturisty? Měl by se první zajít podívat, čím se u nás krmí.

0/0
2.3.2011 6:05

wrah

Re: Blud

Krmnou směsí, takže to ten dotyčný řekl poměrně správně, jen opoměl jmenovat další nechutnosti, jako masokostní moučku a sušené mleté mozky, též přítomné ve směsi.

0/0
2.3.2011 6:19

kap.med

Re: Blud

Krmná směs pro býky: pšenice, kukuřice, žitovec(triticale), řepkový extrahovaný šrot, sladový květ, vápenec, sůl,vitamíny, minerály - kde je v tom ta vaše masokostní moučka a mozky? To žijete asi tak 10let zpátky. Od té doby, co nějaký chytrák našel BSE(vzpomínáte si, to byl ta hrozná nemoc, stejně jako ptačí a prasečí chřipka, která skoro vyhubila lidstvo) se to nekrmí ani prasatům. A někteří chovatelé krmí místo šrotu chleba.

0/0
2.3.2011 15:45

rotacni.hyperboloid

To je mi novinka!

Vždyť to už známe přes 20 let - pláničkova metoda!

0/0
1.3.2011 14:55

wrah

Re: To je mi novinka!

Vtípečky, na ty vás užije. Ale ochutnal jste někdy skutečné hovězí? A ani to nemusí být polodivoké krávy z luk, stačí jen, když jsou přes den na louce, přes noc v chlévě a přes zimu krmeny senem a ne svinstvem. Maso je už na první pohled jiné, chuť je odlišná opravdu výrazně.

0/0
1.3.2011 20:07





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.