- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Biftek za pětikilo jen maso. Ital nasosanej z dotací EU. Kdybych nežil v Evropě, tak bych si myslel, že to je nějaká pohádka či sci-fi.
Dneska to navrhnu rediteli.
Propustime sekretarky a uctarnu a za pul roku bude hostina. Bezvadny.
Co to je zase za blud? Jaké enzymy a hormony? Pán si to plete asi s kulturisty? Měl by se první zajít podívat, čím se u nás krmí.
Krmnou směsí, takže to ten dotyčný řekl poměrně správně, jen opoměl jmenovat další nechutnosti, jako masokostní moučku a sušené mleté mozky, též přítomné ve směsi.
Vždyť to už známe přes 20 let - pláničkova metoda!
Vtípečky, na ty vás užije. Ale ochutnal jste někdy skutečné hovězí? A ani to nemusí být polodivoké krávy z luk, stačí jen, když jsou přes den na louce, přes noc v chlévě a přes zimu krmeny senem a ne svinstvem. Maso je už na první pohled jiné, chuť je odlišná opravdu výrazně.