Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Do výplaty daleko, chlebovec ze ztvrdlého chleba přijde k chuti

Chlebovec je poměrně rychlý, překvapivě šťavnatý a sladký nákyp, který je možné podávat i jako druhý teplý chod k obědu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

cannibal_aj

Co na to Pohlreich?

a nebo Babica, probrali jste to z odborníky ? ;-D

0/0
3.4.2011 23:09

Vedran Kočevabčiči

Re: Co na to Pohlreich?

Babica by to jeste prohodil a dal na 30 minut zapect, Pohlreich by prohodil Babicu oknem :-)

0/0
4.4.2011 15:33

Petross35

Re: Co na to Pohlreich?

:-):-):-):-):-)R^R^R^

0/0
5.4.2011 18:25

Lanolin

nedá mi to a musím se připojit

to je fakt laciný jídlo. Za ty peníze upeču třeba olejovou bábovku s kakaovým mramorováním.

A starý chleba? No ten obalím v rozkvedlaném vajíčku a osmažím, navrch potřu hořčicí, ozdobím pár kolečky cibule, dozdobím kapií či kyselou okurkou.

0/0
3.4.2011 22:15

Jean-Luc Picard

Re: nedá mi to a musím se připojit

A hele, už vím co budu mít dnes k obědu a možná zkusím i tu bábovku (jestli najdu tu bábovkovou formu). ;-D

0/0
4.4.2011 10:56

chudacek.blbecek

Re: nedá mi to a musím se připojit

No ovšem vajíčkové smaženky jsem nedělala ani nepamatuju. Díky za připomenutí R^

0/0
4.4.2011 12:43

starej Brůna

Starý chleba nosíme do lesa zvěři

A pak ten kančí nebo srnčí guláš nejde s nějakým chlebovcem vůbec srovnávat.

0/0
3.4.2011 16:43

Lukas1000

A tak ...

kdyz uz je daleko do te vyplaty ... co by byl spravny chlebovec bez par hoblin parmazanu prelity balzamikovou redukci cerstvych bio hrusek varenych s vanilkovym luskem. Jeste doporucuju prdat VSOP konak nejake zname znacky, lze samozrejme nahradit pravym Portskym vinem ...  ale to pouze pokud je do vyplaty daleko, jinak si doprejte samozrejme lepsi suroviny.

0/0
3.4.2011 11:45

cara al sol

Re: A tak ...

Na chlebovec ovšem zásadně pouze smetanu jačí nebo venezuelskou bobří. Kravská smetana by ten levný pokrm nenapravitelně zkazila.

0/0
3.4.2011 11:50

zanebudka

Re: A tak ...

;-DR^R^R^

0/0
3.4.2011 18:24

modrá sardinka

Levná mňamka

Inu - do výplaty daleko, tak nakoupíme vlašáky, rozinky, sušené brusinky a smetanu a připravíme si levný chlebovec ;-D8-o

0/0
3.4.2011 9:18

icebeer1

Re: Levná mňamka

Předběhlas mne sardinko ! Vlastně předplavala.. ;-D;-D;-D

0/0
3.4.2011 9:26

10 procent navic

Re: Levná mňamka

R^

0/0
3.4.2011 9:38

cara al sol

Re: Levná mňamka

;-D;-D;-DR^

0/0
3.4.2011 11:43

Lena N.

Re: Levná mňamka

Jezisi kriste.. tak si jezte ryzi s brambory a tocenakem, nejlepe z kauflandu Rv;-O

0/0
3.4.2011 18:18

chudacek.blbecek

Re: Levná mňamka

Klid, nikdo neříká, že by se měla jíst jen levná jídla, ale je blbost prezentovat jako levné něco, co levné není. Já třeba většinu těch surovin mám pořád doma (krom starýho chleba a smetany), takže pro mě to levné je.

0/0
4.4.2011 12:49

chrobaktruhlik

a co

tak piliny smažené na induloně to by byla mňamka za pár korun... víte že chleba je konzumovatelný max. 2 dny pak je plný různých nedobrot ???

0/0
3.4.2011 7:40

wrah

Re: a co

To o čem mluvíte je průmyslově vyráběný chleba. Skutečný pečený chléb je dobrý i po týdnu.

0/0
3.4.2011 9:43

kiklop_sk

Re: a co

;-D;-D;-DR^R^

0/0
3.4.2011 12:22

ivoš

Já raději slané,

tak dělám chlebovák podle Švýcarů: nastrouhat tvrdší chleba, pokropit mlékem, rozmíchat vejce se solí (a pepřem, kdo chce), nakrájet šunku (salám, zbylé pečené maso) na kostičky. Smíchat, nemělo by to být moc řídké. Péct na pánvi. A pozor - je to dost syté.

0/0
3.4.2011 6:44

Scarlett from Scottland

Re: Já raději slané,

to může být dobrý 8-o, a na tý pánvi otočit, jako bramborák?? to zkusím :-)

0/0
4.4.2011 9:19

Jeyekomon

Re: Já raději slané,

R^

Zní to vážně zajímavě! :-)

Taky vyzkouším,díky.

0/0
5.4.2011 14:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.