Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Návod na přípravu sushi. Snadno a rychle s Okamurou

Se správně lepivou japonskou rýží připravíte opravdu chutné a poctivé japonské sushi i doma. Bez vhodných ingrediencí se o jeho přípravu ani nesnažte, typický Japonec by to podle Tomia Okamury nedělal ani s nimi. Nechal by si sushi přivézt z restaurace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

generalmajor

Nic proti Tomiovi,

ale suši nežeru !!!!!

0/0
9.3.2011 17:02

pája_

Re: Nic proti Tomiovi,

Nic proti suši ale ten Tomio ....

0/0
10.3.2011 7:27

libral

Bojím se otevřít lahváče, aby z něj nevykoukl Okamura

;-DRv Nemyslíte, že je ho je poslední dobou až moc?

0/0
9.3.2011 14:33

kajencik

Re: Bojím se otevřít lahváče, aby z něj nevykoukl Okamura

lahváčů si dej klidně 5 denně, tam Okamura určitě nebude ;-D

0/0
9.3.2011 15:08

opportunity

Re: Bojím se otevřít lahváče, aby z něj nevykoukl Okamura

R^

0/0
9.3.2011 15:11

buly1

A co takhle...

a co kdybych vzal normalni rejzi prolil to octem, misto lososa dal javořický párek navrch nastrouhal trocha ceskyho krenu a vsechno zamotal do hlavkovyho salatu ;-D promin tomio

poprvy kdyz sem mel sushi tak me to nejak zasadne neoslovilo ale postupem casu sem zjistil ze to je opravdu lahudka...

0/0
9.3.2011 14:13

opportunity

Re: A co takhle...

poprvy kdyz sem mel sushi tak me to nejak zasadne neoslovilo... a postupem času jsem zjistila, že je to furt studená rejže s kouskem něčeho

0/0
10.3.2011 16:01

Inkvizitor Johny

Sojová omáčka

Kde koupit za slušnou cenu kvalitní?

0/0
9.3.2011 11:43

bitkar

Re: Sojová omáčka

ja kupuju v tescu Kikkoman. Neni to zly. Jinak nejlepsi je mit dobry sikmooky kontakty, ktery obcas neco privezou :)

0/0
9.3.2011 12:28

mephisto222

Re: Sojová omáčka

Kikkoman je slusny standard pre sojovu omacku, neco ako HEINZ kecup. Poznam par Japoncov-kolegov co ju sami kupuju.

0/0
9.3.2011 14:17

EMS

Typický japonec

Aha, takže teď už víme, že Tomjó není typický japonec.... A on by jím tak rád byl:-P.

0/0
9.3.2011 10:59

Inkvizitor Johny

Re: Typický japonec

Tak Tomjó není typický Japonec. Jednak žije v ČR a pak také jeden rodič je nejaponec, že.

0/0
9.3.2011 11:43

Křišťálová briketa dnes

HNus

jdu si odkrojit plátek opékaného selete :-P

0/0
9.3.2011 9:56

pája_

a uuuž je zase tady

Jeden by si řekl, že v okruhu tisíc kilometrů od práglu neexistuje jiný Japonec než Tomio ....

0/0
9.3.2011 6:54

pohodny

Re: a uuuž je zase tady

ale on neni Japonec

0/0
9.3.2011 8:21

pája_

Re: a uuuž je zase tady

OK ... vyjádřím tedy přesněji: on tady neexistuje žádný  jiný "specialista" na japonskou problematiku než Tomio?

0/0
9.3.2011 12:14

bitkar

Re: a uuuž je zase tady

nechte ho bejt... tomio sugoi desu jo! ;D

0/0
9.3.2011 12:29

pája_

Re: a uuuž je zase tady

hele nenadávej!

0/0
10.3.2011 7:26

jakub7

fuj

Tak podle clanku zprznite ryzi behem prvnich par kroku. Doporucuji radeji: http://sushicup.com/

0/0
9.3.2011 3:09

Queen_of_the_Hill

Re: fuj

Myslím, že už jsme si tu všichni zvykli, že "recepty" tady obvykle bývají spíše návody k prznění čehokoli... Bohužel

0/0
9.3.2011 7:25





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.