Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Rakouský vinař pouští vínu klasiku i jazz, prý mu pak lépe zraje

Rakušan Markus Bachmann je přesvědčen, že klíčovou ingrediencí pro výrobu dobrého červeného nebo bílého vína je hudba. Podle něj se tak příznivě ovlivňuje proces zrání a víno pak dostává lepší chuť. Nápad jako by vypadl ze scénáře Troškovy komedie Slunce, seno, jahody.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

+Asterisk

hmm

Takže mu celou dobu pouští jazz, a následně tam naleje Fridex. Typický Rakušan.

0/0
19.3.2011 19:34

jura58

Moravske octy

Moravskym octum nepomuze ani svecena voda

0/0
14.3.2011 9:52

Rubik1

Nejde o to, jestli to víno lépe zraje.

Jde jen o to, zda mu na to lidi skočí a zaplatí radostně za jeho víno více a častěji. Věřím tomu, že to funguje.

0/0
11.3.2011 23:10

brej den, pánové

Šimon Plánička

 ;-D

0/0
11.3.2011 20:33







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.