Diskuze

Rakouský vinař pouští vínu klasiku i jazz, prý mu pak lépe zraje

Rakušan Markus Bachmann je přesvědčen, že klíčovou ingrediencí pro výrobu dobrého červeného nebo bílého vína je hudba. Podle něj se tak příznivě ovlivňuje proces zrání a víno pak dostává lepší chuť. Nápad jako by vypadl ze scénáře Troškovy komedie Slunce, seno, jahody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

+Asterisk

19. 3. 2011 19:34
hmm

Takže mu celou dobu pouští jazz, a následně tam naleje Fridex. Typický Rakušan.

0 0
možnosti

jura58

14. 3. 2011 9:52
Moravske octy

Moravskym octum nepomuze ani svecena voda

0 0
možnosti

Rubik1

11. 3. 2011 23:10
Nejde o to, jestli to víno lépe zraje.

Jde jen o to, zda mu na to lidi skočí a zaplatí radostně za jeho víno více a častěji. Věřím tomu, že to funguje.

0 0
možnosti

brej den, pánové

11. 3. 2011 20:33
Šimon Plánička

 ;-D

0 0
možnosti