- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
těsto na kremrolky výborné ale před natočením trubičky namočím do studené vody a plech také opláchnu vodou
Vcera jsem vyzkousela kremrole dle tohoto receptu, pro uplne zacatecniky jako jsem ja bych dodala ze trubicky je lepsi pred natocenim testa pomazat tukem. Mne to nenapadlo a byla to docela fuska je z nich potom dostat.. Ale byly vyborne, pouzila jsem koupene listkove testo jiz vyvalene, zabalene v papire. To samozrejme proces jeste zjednodussilo a musim uznat ze jsou opravdu lehke. Rozvar je potreba hlidat aby se nepripalil, ale opet, velmi jednoduchy proces. Naplne muzete klidne udelat mene, uplne by mi stacily 3/4 z uvedenych ingredienci.
hrozný název. Ale pokud vím, tak se plnily kremrole sněhem, který se šlehal s cukrem nad párou, dokud úplně nezbělal a nezhoustnul. rozhodně se tam nedávalo tolik cukru - tohle mi připadá přeslazený a zbytečně pracný. Je pravda, že ten sníh nad párou se šlehal taky něco kolem plus minus 10 min
Ten se hodí tak do indiánů. Vařený bílek ať chcete nebo ne řídne a roztéká se. Vařený bílek používám na domácího indiána. A na toho je recept i v kuchařce naší vesnice. Na piškotovém testě řídnutí nevadí.
kremrolky jsou dobré, ale kdo by se s tím matlal. Já to těsto takto na proužky obtočím kolem párku a nemusím se zdržovat trubičkou mňam a doporučuji
a chcete si dát kremroli nebo dobrý koláč, zajděte do malé cukrárny naproti NG.
Cukrárna U Veletrhů? Zvenku silně nelákavá a ošuntělá, ale kdykoliv jsem se tam odpoledne stavila pro něco dobrého, měli vyprodáno
Autor článku asi nikdy nepekl pravé domácí trubičky z klasického lístkového těsta (tzn. těsto máslové + těsto "nudlové" , vypracovat a 3x převálet), jinak by nikdy nemohl napsat, že příprava je jednodušší než bábovka. Z kupovaného těsta se nikdy neudělá tak dobrá trubička, jako z poctivého domácího. Kupované je dobré tak akorát na štrúdl nebo slaný tyčinky. A sníh dělám taky vařený v páře, ale sama jsem kdysi dávno dostala tip, který byl dost podobný rozvaru - vařila se šťáva z meruňkového kompotu s cukrem a musím říct, že sníh byl fakt dobrej, ale kdybych to tak chtěla dělat, tak si nedovedu představit v létě to zavařování meruněk.
Sníh z roztoku je lepší. Déle vydrží a není tak těžký, jak vařený nad párou...
Kdepak to je? Já neznám ani jednu. Holt Brno je asi příliš malé....
Dejte konečně recept na něco fakt dobrého, po čem se nepřibírá.
Pro úplnost:Kremrole je něco jiného v Třebíči a něco jiného v brně..