Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Ital radí, jak na pultu poznáte čerstvou rybu

Čerstvá ryba má mít výrazně červené žábry, lesklé oko a na sobě sliz. To jsou tři hlavní ukazatele, podle kterých byste se měli při nákupu rozhodovat, jestli si rybu z obchodu odnést nebo raději nechat ležet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

libedejroznec

a jak poznáme

..ozářenou či rtutí a jiným svinstvem impregnovanou rybu ?

0/0
20.3.2011 18:25

wrah

Hlavy

A hlavy a páteře (na kterých přecejen kousek masa zbyde) dejte do mrazáku. Za dvakrát nebo třikrát vám zbyde na výbornou rybí polévku. Ostatně makrela je výborná na všechny způsoby, čerstvou můžete velmi snadno udělat na grilu.  Stačí hodinku či dvě před grilováním potřít směsí oleje, citronu a třeba rozmarýnu a pak šup na gril. Dělal jsem i zavináče, tedy řezy z makrel, protože zavinout v podstatě nejsou (špatný tvar) a chuťově byly vinikající.

0/0
20.3.2011 15:11

mr_iks

Re: Hlavy

v TV rikal, ze hlavy z makrel se na polevku nehodi

0/0
20.3.2011 22:28

roedor

Re: Hlavy

rybí hlavy (candát) jsem vařila jednou v životě a už to nikdy zkoušet nebudu. Ten neskutečný smrad byl vražedný;-D

0/0
21.3.2011 12:35





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.