Diskuze

VIDEO: Ital radí, jak na pultu poznáte čerstvou rybu

Čerstvá ryba má mít výrazně červené žábry, lesklé oko a na sobě sliz. To jsou tři hlavní ukazatele, podle kterých byste se měli při nákupu rozhodovat, jestli si rybu z obchodu odnést nebo raději nechat ležet.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

libedejroznec

20. 3. 2011 18:25
a jak poznáme

..ozářenou či rtutí a jiným svinstvem impregnovanou rybu ?

0 0
možnosti
AK

wrah

20. 3. 2011 15:11
Hlavy

A hlavy a páteře (na kterých přecejen kousek masa zbyde) dejte do mrazáku. Za dvakrát nebo třikrát vám zbyde na výbornou rybí polévku. Ostatně makrela je výborná na všechny způsoby, čerstvou můžete velmi snadno udělat na grilu.  Stačí hodinku či dvě před grilováním potřít směsí oleje, citronu a třeba rozmarýnu a pak šup na gril. Dělal jsem i zavináče, tedy řezy z makrel, protože zavinout v podstatě nejsou (špatný tvar) a chuťově byly vinikající.

0 0
možnosti