Diskuze

Podívejte se na přípravu marmelády z červených cibulek krok za krokem

Češi dovedou zavařit téměř vše, tak proč k zásobám ve spíži nepřidat i vynikající marmeládu z cibule?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

zoka

30. 3. 2011 20:20
Vyzkoušel to někdo?

Pochlubte se, líbí se mi to, ale nevím zda se do toho pouštět ;-)

0 0
možnosti
LK

kabalenka

29. 3. 2011 21:44
žádná marmeláda

proč to musej přejmenovávat na marmeládu, když je to čatní (CHUTNEY)?

0 0
možnosti
MM

mimouch

28. 3. 2011 12:19
Super

Tohle jsem jedl v jedné zahraniční restauraci k výborné paštice a teď mi to chybí. Paštiku pochopitelně seženu, ale tohle jsem nikde neviděl. Tak si to uvařím ;-D

0 0
možnosti
JP

jendaweb

28. 3. 2011 11:03
..... a nebude to něco jako „mrkvová zmrzlina“ ??

;-)

0 0
možnosti
K

kde_to_zije_tam_je_mattoni

28. 3. 2011 14:25
Re: ..... a nebude to něco jako „mrkvová zmrzlina“ ??

dobrý den, máte mrkvovou zmrzlinu? ;-)

0 0
možnosti
V

Vodník+

27. 3. 2011 22:25
NENÍ TOHO CUKRU PŘÍLIŠ

Recept vypadá zajímavě, ale mám obavu, že se to přehání s cukrem. 0,6 kg cukru na 1 kg cibule se mi zdá příliš a pokud bych to dělal tak bych dal polovinu a v průběhu vaření bych popř. trochu přidal podle chuti.

0 0
možnosti
JH

vector88

27. 3. 2011 14:10
Dotaz na vino a cognac

Jaky druh vina a jaky druh cognaku pouzit?

A jeste, omluvte prosim dotaz zacatecnika, jak se provadi sterilizace? Diky!

0 0
možnosti
MD

miba

27. 3. 2011 16:32
Re: Dotaz na vino a cognac

výborný bude např. sklepmistr a napoleon V

0 0
možnosti

orinka3

27. 3. 2011 8:27
mno....marmeláda...

není to spíš takové něco á la čatní?;-)

0 0
možnosti
MH

Martin667

27. 3. 2011 0:56
a kdo si chce marmeládu trochu ozvláštnit, přridá

jisté mexického, thajské houbičky

0 0
možnosti