Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Oběd hotový za 10 minut. Srkání nudlí je povoleno

Pohankové nudle soba chutnají překvapivě svěže. Navíc je připravíte kdykoliv a opravdu doslova za pár minut stejně jako Japonci. Stačí mít neustále ve spíži několik správných ingrediencí a svazek jarní cibulky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Scarlett from Scottland

no

začínám mít stále víc pocit, že Japonci tomu vaření moc nedají a některé výsledky vaření (jako toto) mi zavání takovým typem jídla, jako jsou instantní nudle či čínské polévky. Nudle a mraky koření, případně sojovka a nějaká "tráva" a je to :-/

0/0
11.4.2011 7:43

chudacek.blbecek

Re: no

Máš jednoznačně pravdu, občas mám pocit, že Japonci fastfood vynalezli :-) ale i tak je jejich jídlo o dost zdravější. 

0/0
11.4.2011 9:08

Scarlett from Scottland

Re: no

no já nevím, jestli zdravější, když to tak pozoruji, tak spíše méně kalorické....Jo něco určitě jo zdravější v tom,  že jí hodně ryb a rýže.... ale zase na druhou stranu kdybych tolik jedla nudle se sojovkou.....:-/

0/0
11.4.2011 9:15

hulvát napravený elektrošoky

tfuj

Tfuj žížaly 8-o

0/0
10.4.2011 20:42

j.kotlin

..

no není báječný? Tomio vaří, peče, investuje, schůzuje, remcá o tom, čemu nerozumí. Paráda. Začíná nám Okamurománie, za chvíli bude i na obalech od mekáče.

0/0
10.4.2011 20:32

Lanolin

já z nich raději dělám nudle jakisoba

klidně jen se zeleninou, nebo i s masem a také je to velmi rychlé.

Při troše dobré vůle se dají použít i jiné nudle, ale upřímně, není to ono.

0/0
10.4.2011 18:39

mnach

Re: já z nich raději dělám nudle jakisoba

yakisoba a soba jsou dva zcela odlisne druhy testovin ze zcela rozdilnych ingredienci-jednoduse receno soba jsou sede nudle a pro yakisoba se pouzivaji zlute nudle

0/0
10.4.2011 23:31

Jean-Luc Picard

Re: já z nich raději dělám nudle jakisoba

Dovolil bych si oponovat. Jakisoba se správně dělá z pohankových nudlí soba, ale dá se dělat i z jiných. Ale je to zas jen náhražka. To už byste to mohl dělat rovnou z Italských těstovin (třeba špagety či makarony).

0/0
17.4.2011 12:01

multIX

Zalil bych to

všechno hovězím gulášem a pak by se to dalo i jístR^

0/0
10.4.2011 18:35

Levicový populista XI.

Dotaz

Pokud nesezenu nudle soba mohu je nahradit nudlemi nejakeho u nas beznejsiho zvirete?

0/0
10.4.2011 18:10

j.kotlin

Re: Dotaz

;-D;-D;-D;-DR^R^ počkáme, až se jelen vysmrká v lese a jdeme na to!

0/0
10.4.2011 20:30

realitservis

:-(

A proč nejsou schopni napsat kde potřebné ingredience vč. pohankovývh nudlí koupit?

0/0
10.4.2011 16:06

roedor

Re: :-(

V Okamurově obchodě s japonskými specialitami:-P

0/0
10.4.2011 17:36

Lanolin

Re: :-(

Nejen tam. Stačí zadat do vyhledá (třeba zbozi.cz) a máte hned několik obchodů a různé ceny.

0/0
10.4.2011 18:30

paprna

Vyvar

bude zivocisneho puvodu, co?

0/0
10.4.2011 11:16

Petrik73

Re: Vyvar

Ne. Tsuyu omáčka je vlastně sojová omáčka.

0/0
10.4.2011 11:59





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.