- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
začínám mít stále víc pocit, že Japonci tomu vaření moc nedají a některé výsledky vaření (jako toto) mi zavání takovým typem jídla, jako jsou instantní nudle či čínské polévky. Nudle a mraky koření, případně sojovka a nějaká "tráva" a je to
Máš jednoznačně pravdu, občas mám pocit, že Japonci fastfood vynalezli ale i tak je jejich jídlo o dost zdravější.
no není báječný? Tomio vaří, peče, investuje, schůzuje, remcá o tom, čemu nerozumí. Paráda. Začíná nám Okamurománie, za chvíli bude i na obalech od mekáče.
klidně jen se zeleninou, nebo i s masem a také je to velmi rychlé.
Při troše dobré vůle se dají použít i jiné nudle, ale upřímně, není to ono.
yakisoba a soba jsou dva zcela odlisne druhy testovin ze zcela rozdilnych ingredienci-jednoduse receno soba jsou sede nudle a pro yakisoba se pouzivaji zlute nudle
všechno hovězím gulášem a pak by se to dalo i jíst
Pokud nesezenu nudle soba mohu je nahradit nudlemi nejakeho u nas beznejsiho zvirete?
počkáme, až se jelen vysmrká v lese a jdeme na to!
A proč nejsou schopni napsat kde potřebné ingredience vč. pohankovývh nudlí koupit?