- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jsou docela fajn, jedl jsem teda zatím jenom jednou, ale docela mi to chutnalo :-) takový křehký maso, menší kostičky, něco jak malej králíček.
Chci upozornit na nesmysl v textu - v neolitu se zde nevyskytovali naši předkové, natož Češi. Místní žabožrouti, pokud nevymřeli, se stáhli na západ, slované ke Kutné hoře přišli kolem 7 století n.l. z východu. Kopčem s Veverčákem jsou leda předci Germánů, ne naši. Ale nepopírám, že máme částečně Germánskou krev.
Může být dvě hodiny bez hlavy a když ho chcete stáhnout, tak se vám ta mrška pěkně rychle obmotá kolem zápěstí.
Nemám problém s pojídáním masa, ale solit kousky mrtvolky a úchylně se tlemit nad záškuby svalů, to je ubohost, skutečně hodná "nejdůvěryhodnějšího" portálu
Když napíšu h.n.u.s, tak se mě příspěvek nezobrazí.
Když někdo sní kočku nebo psa budiž ale žáby, slimáky a hmyz, brrr.
Hmyz bych nepozřel, ale hlemýždě jsem jedl a žabí stehýnka taky. Je to lahůdka.
tohle už jsem neměl ani nepamatuju...
V Louňovicích pod Blaníkem je měli v hospodě jako teplý předkrm za 54 Kč. V trojobalu a byly super.
Pojídání žabích stehýnek je často místním zvykem v různých lokalitách. Znám jednu moravskou vesnici (jméno neprozradím, nechci aby tam měli problémy se zákonem), kde žáby jí k pivním dýchánkům každé jaro. Nebo viz. http://http://zakarpati.cz/turi-remety.php tam jsou žáby chápány jako specialita slovenské menšiny.
protoze u nas jsou skokani chraneni, pokud se nepletu kde jsou ty casy, kdy jsme jim v laboratornich cvicenich z fyziologie strihali hlavy