Diskuze

Vypěstujte si asijskou perilu, je to „kladivo“ na alergie

Chuť mibuny, mizuny, perily či jedlé chryzantémy většinou známe jen z čínských, japonských nebo thajských restaurací. Přitom není těžké vypěstovat si za pár týdnů vlastní "asijské" listí. Velmi se hodí do salátů, k dušenému masu či k přípravě špenátu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

astrix01

19. 5. 2011 10:13
to je hezké že to tu popisujete

ale kde to všechno nakoupím??

0 0
možnosti
OH

Lanolin

19. 5. 2011 12:03
Re: to je hezké že to tu popisujete

Brnkačka, mrkněre na nabídku Semo - Chuť Asie.

http://www.semo.cz/homegardencz/index.php?kolekce=32&CHUT-ASIE

A nakoupíte to v každé slušné zahrádkářdkářské prodejně.

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

18. 5. 2011 11:56
Cuketka

Tady zase někdo četl Cuketku.

0 0
možnosti