- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
smekám. má to v ruce ,nekecá jenom nějaká moudra, jede nemusí se každýmu líbit,dokonce jsem slyšel" má to připálený", ale já bych teda svíčkovou za pěkných 5 nebo 6 set nekoupil,protože bych jí taky moh zmršit a to by byla škoda,neboť co uvařim snímtakže dívejme se a zjistíme,že nepotřebujeme italy a podobně-přitom ital příjemný chlapík jak konec konců každy jižan ale-ovocná ,to tu nemamo-viz tv reklama, a oni zas polreichy
je možná dobrej kuchař, lepší než Babica, ale já bych od něj nejedl jen z principu, protože on vaří pro snoby ve snobských restauracích, kde se člověk nemůže chovat přirozeně, jinak by ho vyhodili. Takový podniky já nesnáším, už jen proto, že pořádnýho guláše s knedlama se tam člověku nedostane, zato dostane maličkej kousek masa s třema listama rukoly a jednou bramborou, zaplatí za to čtyři kila a pak se stejně dosytí doma. To je mi vyloženě protivný. A že Češi neumí grilovat? Co je to "umět grilovat"? Maso na gril umí dát každej, naložit to taky zvládne každej a sníst taky, tak jakýpak neumí. Pleška trochu přestřelil, ale co už, to se stává i lepším. Co se týče Babicy, jeho jídla, bez ohledu na přípravu a ososbu kuchaře, vypadají normálně a chutnat můžou taky normálně. Ale rozhodně to nebude levná záležitost, jak on sám tvrdí.
Můžete prosím popsat vaše "přirozené chování", za které vás vyhazují z restaurací?
Já myslím, že pokud jíte příborem, neplivete na zem, a velkou i malou potřebu děláte na toaletách, z restaurace by vás vyhodit neměli.
Ale každému je přirozené něco jiného.
Děkuji.
na vaření dle pohlreicha by bylo třeba 500 kč na osobu a den,ale co řekne má alespoň hlavu a patu.zato vaření babiceho mi připomíná vaření pejska a kočičky..............
A zkoušel sji podle Babiceho receptů někdy něco vařit? Já ano, jde to a je to chutné.
To bylo super maso! Jenom posolené a jinak nic. MŇAM!
Není nad rozpálenej asfalt !
Pohlreich je purista a jeho nekompromisní purismus možná to funguje v typu restaurace, které šefuje. Určitě má hodně pravdu v tom když kritizuje naše veřejné stravování, nicméně tady je nějaká česká realita a za ní nelze udělat tlustou čáru.
Poslouchal jsem ho ovšem u toho grilování (plytké crcání s Pavlovskou jsem vypouštěl) a v jednom se dost mýlí: to o čem mluví je puristický gril ve australském stylu. Tam se prohání mraky hovězího a prostě nic jiného než krvavý angus se tam nejí.
Ovšem v takovém Karibiku nebo ve latinském (hispánském) světě by se se svými uleželými krváky ani nechyt. Navíc se griluje všechno, brazilský gril jsou grilovaná kuřata, vedle vepřové, vedle hovězí, a jako příloha grilovaný baklažán. Ke grilovaným rybám běžně dostanete grilovaný ananas, grilovanou kukuřici atd. Prostě svět grilu jak to popisuje, hovězí steak ve vlastní krvi, je jenom JEDNO lokální specifikum, které je navíc děsně jednotvárné, a rychle se přejí.
Pohlreich a purista? Jděte zkusit kdysi vyhlášený podnik, kterýmu teď kraluje. Mizernej kuchař, mizernej a drzej personál. Nikdy více.
Brrrrrrrrrrr.....
Zuhelnately? To si asi pletete s jinym "mistrem" - na B.
určitě si nedám něco a la Polreich. A od Polreicha už vůbec ne. Ten pán možná rozumí kuchařské show, ale vaření mu moc nejde. Jen žvanivý kecy. Pro snobský blbečky.
Pánovi také nejela lahodná krmě v ex-café Imperiál?
kterej v pondělí sleduje Pohlreicha, úterý a středa griluje z prorostlého, aby to mělo správnou chuť a ve čtvrtek Ceithamlovou a Havlíčka a od pátku do úterý váží kuřecí maso na váze.
tak si doma žer obilí, trávu, jehličí, pampelišky a kaštany a nestěžuj si. Z kvaliutního masíčka rakovinu nedostaneš, a i kdyby, na něco se umřít musí