Diskuze
VIDEO: Když hamburger, tak z masa. Neskutečná dobrota podle Pohlreicha
Děkujeme za pochopení.
svobodnik Halik
ručník
občas mi přijde,že si z toho masa dělá ručník....30x to poplácá a pomačká z každé strany....Asi by mi to moc nešmakovalo...
rytíři co říkají NI
k nové řadě Ano šéfe
očima účastníka
http://zahno.name/articles/2011/05/21/ano-sefe-ocima-toho-ticheho-v-koute.html
Kurri22
Zdendovy rady jsou k nezaplacení
"Nasypejte tam všechny přísady najednou, až pak začněte ručně míchat, ať se nemusíte třikrát utírat."
Kam se na něj hrabe Babica. Tohle mi připomíná jednu scénku z Mládkovy show, kde Mrázek asi 10 minut vysvětloval, jak si správně namazat chleba máslem.
mysack
Re: jaký kupujete na burgery housky?
žemle - sezamové kaiserky, císařské žemle a pod. hlavně ne to měkké "víkendové pečivo" co vypadá, že je přesně na hamburger, je moc sladké a měkké.
tvrdší pečivo nevadí, protože k burgerům děláme i hranolky v troupě, dám hotový hambáč na minutu do trouby a je to optimální.
mysack
domácí burgery
děláme pravidelně, do mletého hovězího ještě přidávám k soli a pepři jemňoučce nasekanou cibuli a čerstvou petrželovou nať, občas i slaninu. jinak klasika - pořádná houska (hlavně ne ty sladké bulky na burgery co prodávají pod názvem "víkendové pečivo"), ledový salát, rajče, plátek tučnějšího sýra, sterilovaný okurek, trošku hořčice. Když k tomu dáme trošku hranolek z trouby a míchaný zeleninový salát s jogurtovým dresingem, návštěvy se můžou utlouct :D
jacopo25
HAMBURGER
Největší problém je degenerace pojmu HAMBURGER v Čechách - bohužel jsme toto jídlo poznali ze špatného konce - MC atd. - místo abychom jej nejdříve dělali doma. Český burger zdegeneroval do podoby Čýze za dvacku, což je naprstej hnus hnusů a normální milovník burgerů by se o něj ani neotřel. Pohlerich ukázal sice trochu fine.food věc, malinko nad realitou, ale jeho slova jsou pravdivá. Navíc poctivý burger vůbec není nezdravé jídlo a možná že je daleko zdravější než svíčková s pěti...pokud k němu tedy neořidáme litry koly a hranolky
ičmeka už potřetí smazali
včera jsem sežral u televize:
2x Big Mac, 8x Cheeseburger, 2x McFlurry, 4x taštičku a vypil litr koly. krása
celim
Re: včera jsem sežral u televize:
A pak jste z toho přežrání se hodil šavli! Ono také dosebe nalít na závěr litr té nahnědlé vody co ve svých chemičkách vyrábí fa CC, tak to je opravdu o zdraví. Kdybyste ty sajrajty z mekáče alespoň zapil plzní...
Inkvizitor Johny
Tak jsem to viděl...
...A prostě nemůžu se zbavit pocitu, že ten formát je nevhodný. Tenhle díl mě v tom ještě více utvrdil. Co mi na tom vadí: 1) malý prostor záběru 2) střih. Chápu, že je to nutné, protože se to prostě musí narvat do těch 40 minut a nikdo tam nechce prázdný prostor. Ale tohle je moc...Navíc Zdenda nám teda předvádí slušně na grilu vymazlenou rakovinu tlustého střeva. To, co on tam vyrábí je vysoce karcinogenní.
tmf
Re: Tak jsem to viděl...
a kdo se tím cpe každý den? Jaká rakovina, víc do sebe dostaneš při cestě do práce než z toho, že si jednou za 14 dnů od května do září dáš něco z grilu.
DustMaker
Nic moc teda
Mno nevím. Když jsem byl v USA, tak Amíci u burgerů cenili že je to tenký a pěkně propěčený. To co předvedl pan P. včera, byly spíš karbanátky, navíc to nebylo moc nápadité. Jsem se pak nedivil, že to nemůže sníst, jak to bylo veliký, tohle je prostě nesmysl, tohle není burger, jak má být. A že mu hoří špejle při grilovaní kebábku? Příště namočit na 30 minut do vody, Zdeněčku, to ví přece každý....
,palič
Re: Nic moc teda
Ono se není čemu divit. Amíci totiž nic nevymysleli. Akorát vzali z Evropy to dobré, zhurvili to a vydávaj za zázrak.
mattiCZ-2
Zdenda je naprostej king!
Dělá svou práci skvěle, má ji rád, je velice vtipnej a dokáže u lidí velmi rychle odhalit výmluvy a alibismus. Není to prostě žádnej vych**nej malej čecháček. Je to formát, který řekne na plnou hubu i to, co mu popularitu u průměrného davu nezajistí. Měl jsem tu čest navštívit jeho restauraci Divinis a ochutnat telecí líčka na červeném víně se špenátem a bramborovou kaší a jako dezert čokoládový fondant s mangovým sorbetem. A můžu říct, že lepší jídlo jsem ještě NIKDY NEJEDL
V belgické zoo lev zardousil lvici Mayu z Česka, měl se s ní původně pářit
V zoologické zahradě Bellewaerde Park na západě Belgie lev Nestor zardousil lvici Mayu, která...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Nadšenec pro grilování nic nevyhodí. Co najde, přetvoří na gril nebo udírnu
Dan Kordula je fanda grilování. A nejen to, většinu svých grilů, udíren a dalších prostředků k...
Hlasujte pro nejroztomilejší mazlíčky, vyhrají krmivo pro gurmány za 10 tisíc
Rozběhlo se hlasování v březnové anketě, z níž vzejdou nejroztomilejší mazlíci měsíce a tři...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Za socíku jsme hodně pletli i háčkovali. Abychom ušetřili a měli co na sebe
Mnoho z nás si jistě ještě dnes vzpomene na dobu, kdy moderního oblečení nebylo v obchodech tolik...
Zlato z dortíků vámi projde, uklidňuje v Rozstřelu vítěz soutěže Peče celá země
Vysíláme „Nekoukat se nalevo napravo a jít si svou vlastní cestou je nejlepší,“ řekl na úvod Rozstřelu s...
Otevře sklenice, očistí spáry, nabrousí boty. To všechno svede brusný papír
Kousek ho najdete snad v každé dílně nebo garáži. A to je dobře, nikdy nevíte, kdy budete brusný...
Bydlí u vás třeba chluponožka? Samotářky jsou hmyzem roku, sčítejte hotely
Včely samotářky jsou volně žijící opylovači, jejichž svět je naprosto fascinující. Zůstávají v...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...