Diskuze

VIDEO: Čtenář ukazuje, jak si doma snadno vyrobíte italské těstoviny

Honza Hermann se zúčastnil naší videosoutěže a natočil, jak doma připravuje aglio olio s vlastními těstovinami. Na soutěžním videu ukáže tagliatelle.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Carmel Tel

4. 6. 2011 15:15
hlavne deckam levno otravak

Nech si dospeli uziju dovolenky,chlastu ci noveho auta co tak zavidia susedom-zlodejom;-D[>-];-D

0 0
možnosti
JL

Carmel Tel

4. 6. 2011 15:10
prave si robim cerstve slavky

inaac spenatove nudle sa robia z ceskeho uvareneho kusa ho vna z muky a trosky kvesnic-uzasne to bez chuti to krasne kvasi v hrubom creve

0 0
možnosti
MS

1000mb

4. 6. 2011 13:26
Mně to tak jednoduchý nepřijde.

Vždyť Babica říkal,že stačej kolínka a kečup.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

2. 6. 2011 21:52
Pokud si chci udělat jednoduchou ňamku z těstovin,

nepokukuji po Itálii. Uvařím si špenátové nudle (dělám si je doma sám), lehce je promíchám trochou olivového oleje s drceným česnekem a za horka ještě posypu nastrouhaným uzeným sýrem. Pro mě ňamka numero uno.

0 0
možnosti
L

Lykantropie

3. 6. 2011 18:08
Re: Pokud si chci udělat jednoduchou ňamku z těstovin,

Špenátové nudle zní perfektně, mohla bych Vás poprosit o recept? :)

0 0
možnosti
LI

Lotus II.

2. 6. 2011 21:51
.

Video je pro jistotu bez komentáře, aby tím pádem postrádalo smysl. Ženiální.

0 0
možnosti
OC

oldas7

2. 6. 2011 23:09
Re: .

Je na čase aby si přišel se svojí recenzí :).

0 0
možnosti
T

Tosh

2. 6. 2011 16:18
Syr???

Proc do toho cpe syr????

Proti susenym rajcatum nic nemam, proti kaparum taky ne, ale ceska nerest cpat na kazde italske testoviny syr me dost vadi...

A jak uz tu nekdo psal, klasicky je to opravdu jen cesnek, susene feferonky a hromada petrzele....Nic vic neni potreba.

A pokud se experimentuje, nenazyvejte to potom puvodnim jmenem....

0 0
možnosti
RB

donau

2. 6. 2011 16:35
Re: Syr???

Syr je uplne ok. Ci uz parmezan alebo na juhu pecorino. Susene paradajky ani kapary tam nemaju co robit. Toto by som ani nemal odvahu nazvat aglio olio, Aglio olio su oblubene v celkom taliansku prave pre ich jednoduchost. Cesnak vacsinou vobec nekrajaju ale ho len rozdrvia alebo dokonca daju len cely struk. Videl som este jednu modifikaciu kedy tam talian dal sardelu resp. ancovicku. V takom pripade tam samozrejme neide syr pretoze syr a ryba to je gastrovrazda :).

0 0
možnosti
AV

andilek10

2. 6. 2011 15:56
.............

Děláme něco podobného  : na jemno cibulku a mrkev, osmahnout, ke konci přidat rozdrcený česnek, malinko osmahnout, přidat na jemno krájená sušená rajčata, trochu oleje z těchto rajčat a nakonec uvařené kvalitní těstoviny, nejlépe široké nudle nebo dlouhé široké těstoviny. Posypat parmazánem. Rychlá večeře. :-)

0 0
možnosti
OC

oldas7

2. 6. 2011 14:18
Parádní recept

Hned ho doma zkusíme :).

0 0
možnosti
MV

base

2. 6. 2011 10:39
V tomhle maj taliáni výhodu.

Ať si ukuchtěj doma cokoli, je to italské. Třeba i španělskej ptáček...

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

2. 6. 2011 10:49
Re: V tomhle maj taliáni výhodu.

Nojo, na pravé české se u nás bohužel lidi ještě tolik nechytají. :-(

0 0
možnosti
SR

rudyshy

2. 6. 2011 10:38
olalala

necital som navod a stacili len obrazky... nemate cestu kolem brna? rad vas pohostim surovinami a vy ich premenite v nieco dobre ;)

0 0
možnosti