- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nech si dospeli uziju dovolenky,chlastu ci noveho auta co tak zavidia susedom-zlodejom
inaac spenatove nudle sa robia z ceskeho uvareneho kusa ho vna z muky a trosky kvesnic-uzasne to bez chuti to krasne kvasi v hrubom creve
Vždyť Babica říkal,že stačej kolínka a kečup.
nepokukuji po Itálii. Uvařím si špenátové nudle (dělám si je doma sám), lehce je promíchám trochou olivového oleje s drceným česnekem a za horka ještě posypu nastrouhaným uzeným sýrem. Pro mě ňamka numero uno.
Špenátové nudle zní perfektně, mohla bych Vás poprosit o recept? :)
Video je pro jistotu bez komentáře, aby tím pádem postrádalo smysl. Ženiální.
Proc do toho cpe syr????
Proti susenym rajcatum nic nemam, proti kaparum taky ne, ale ceska nerest cpat na kazde italske testoviny syr me dost vadi...
A jak uz tu nekdo psal, klasicky je to opravdu jen cesnek, susene feferonky a hromada petrzele....Nic vic neni potreba.
A pokud se experimentuje, nenazyvejte to potom puvodnim jmenem....
Syr je uplne ok. Ci uz parmezan alebo na juhu pecorino. Susene paradajky ani kapary tam nemaju co robit. Toto by som ani nemal odvahu nazvat aglio olio, Aglio olio su oblubene v celkom taliansku prave pre ich jednoduchost. Cesnak vacsinou vobec nekrajaju ale ho len rozdrvia alebo dokonca daju len cely struk. Videl som este jednu modifikaciu kedy tam talian dal sardelu resp. ancovicku. V takom pripade tam samozrejme neide syr pretoze syr a ryba to je gastrovrazda :).
Děláme něco podobného : na jemno cibulku a mrkev, osmahnout, ke konci přidat rozdrcený česnek, malinko osmahnout, přidat na jemno krájená sušená rajčata, trochu oleje z těchto rajčat a nakonec uvařené kvalitní těstoviny, nejlépe široké nudle nebo dlouhé široké těstoviny. Posypat parmazánem. Rychlá večeře.
Ať si ukuchtěj doma cokoli, je to italské. Třeba i španělskej ptáček...
Nojo, na pravé české se u nás bohužel lidi ještě tolik nechytají.
necital som navod a stacili len obrazky... nemate cestu kolem brna? rad vas pohostim surovinami a vy ich premenite v nieco dobre ;)