Diskuze
VIDEO: Grilované maso od kosti, to je sex na talíři, říká Pohlreich
Děkujeme za pochopení.
_xprim01_
Kdo to ještě Pohlreichovi baští?
Nejvíc mne pobavilo, že prý své hlášky má od táty. Jen tak mimochodem ta "jeho hláška" o bimbajícím oslím penisu byl doslovný překlad z jednoho dílu Ramsay's Kitchen Nightmare. Jinak je dobře, že aspoň ty licence od Ramsayho přímo kupujou, ty hlášky mají asi jako bonusový balík. Sry, ale Žídek ve slovenské verzi je prostě lepší.
Petrik73
Re: Kdo to ještě Pohlreichovi baští?
Žídek je jinej. Mírnější, hodnější, dívá se na tak nějak pohodověji. Je fakt, že bez hlášek "voní to jako praaaase" se klidně obejdu.
Scarlett from Scottland
já mám hlad
a to jsem to ani nečetla a raději ani nekoukala na fotky ale něco na grilu nebo nějaké to médium bych snesla
Petrik73
Re: já mám hlad
Tak to já si dám taky to médium. Mě guláš s pěti knedlama, ja? Mě pivo a rum.
Majka13
Omyly
Pan šéfkuchař si popletl žampiony (portobello) s bedlou a červený pepř s plody pepřovníku (bílý, zelený a černý pepř). Pro zvědavce je červený pepř plod jihoamerického stromu SCHINUS MOLLE a ve větším množství může být toxický - s pravým pepřem nemá botanicky nic společného. To by se kvalifikovanému kuchaři stát nemělo. Nicméně šoumen je skvělý.
janduben
grilovani
recepty dobry, ale s tim grilem mu to uplne nejde, to cerny spaleny je fail
Dejmiho Dokamen
Re: grilovani
nemáš pravdu. Pokud budeš grilovat takhle velký kusy masa, tak jsou dvě možnosti - slušně rozpálenej gril, kterej nechá tmavší kůrku a šťavnatej vnitřek, nebo nižší teplota, díky který se tý tmavý kůrce vyhneš, ale to maso vysušíš. Každýho věc, ale já volim možnost č. 1.
_xprim01_
Kosti
To mám nechat kosti u řezníka? A z čeho si mám sakra udělat demi-glace???
Lucass
Re: Kosti
Demi-glace? Třeba takhle: http://www.gatewaygourmet.com/demi_glace.htm
Sallmi
Šéf se nachytal ...:)
Pořad dobrej, baví mě sledovat, protože člověk může dost odkoukat. Karcinogeny z dřevěného uhlí mi můžou vlízt na záda. Ale že portobello je bedla, to jsou mi novinky
Petrik73
Re: Šéf se nachytal ...:)
Aniž bych to někde googlil, vždycky jsem si myslel, že to je žampion.
Inkvizitor Johny
Vymazlená rakovina
Tak tenhle díl byl opět vymazlená rakovina a navíc teda sorry, ale to jehněčí bylo nedodělané. Ještě že nerozkrojil ten zbytek...Možná by to chtělo méně lahváčů. A Pawlovská je fakt na utracení. A to dlouhodobě.
Petrik73
Re: Vymazlená rakovina
Kuchař bude asi dobrej, ale co se týká grilování, tak to mě vůbec nepřesvědčil. Já osobně mám raději maso bez te černé spálené "kůrčičky".
Premysl999
Weber - tajemství úspěchu
Tak Pohlreich je šoumen, to je jasné. Ale v jednom má pravdu. Podívejte se, co používá za gril. Nebo-li ty české komínové výmysly na zahradě jsou na dvě věci......... Tajemství úspěchu je v tom, že to musím zavřít, aby to pak nehořelo, kvůli nedostatku kyslíku, že? Takže i plynové grily jsou v tomto smyslu vo ničem....
A nejlepší na tom je, že ty kulaté Webery na uhlí jsou několikrát levnější, než ty komínové zahradní nesmysly.
Jednou jsem byl na párty s takovým komínovým grilem. Manik měl petláhev plnou vody s navrtanými otvory..... prej "na, musíš hasit, až to bude hořet"..... Tak jsem hasil a ten uhelnej sajrajt pak šel krásně na maso. Prej "to nevadí".... Takže chytrému napověz a ..... teď už nevím, jak je to dál.....
Petrik73
Re: Weber - tajemství úspěchu
Děkujeme za příspěvek zástupci firmy Weber.
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu
Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících
V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....
Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni
Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...
Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště
Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...
Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie
Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...