Diskuze

Trénink na dovolenou v Řecku: plněné vinné listy, levné a vynikající

Umění přípravy jedné z nejtypičtějších řeckých lahůdek spočívá v detailech, které jsme pro vás odhalili pohledem pod pokličku a pod ruce autentické řecké kuchařce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fortina

10. 6. 2011 13:33
netrapte

se,ze vam nejde "balit"lepe je si dat vinne listy na prkenko-na kazdy z nich trochu nadivky a pak uz jen "balit"nejdriv zprelozim konce smerem dovnitr a pak zabalim.s cesnekem jsem nejedla-ten se dava na mangoldove plnene listy. kazdy stat ma sve zvyklosti.take je vyborne jako podklad dat opecene porce kurete.

0 0
možnosti

PetrP7

10. 6. 2011 10:16
Do Řecka bych už z principu nejel...

:-P

0 0
možnosti

fifi16

10. 6. 2011 7:52
Plněné listy vína

se vaří i v arabských zemích, plněné rýží a mletým jehněčím masem. Nazývají se "foneticky" Jabra. Pod ně se dávají do hrnce žebra nebo kosti pro silnější vývar, je tam hodně česneku a citronu a je to opravdu lahůdka. Jedí se s česnekovým jogurtem. Jenom to točení je velmi zdlouhavé. Pro 4 členou rodinu potřebujete minimálně 100 listů. Trvá to hodně dlouho než se to kvalitně natočí.

0 0
možnosti