Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Svijanský pivovar bude točit pivní zmrzlinu, člověk se po ní i opije

Svijanský pivovar představí na svých letních slavnostech pivní zmrzlinu. Ze tří čtvrtin bude obsahovat světlou nebo tmavou svijanskou třináctku. Zmrzlina tak bude výhradně pro dospělé, protože se po ní bude možné i opít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nick

20. 6. 2011 10:21
Nedá se to pít

malým pivovarům fandím , bohužel občas  se to nedá pít . Navíc  z  některých minipivovarských výrobků ti ráno praská hlava .....Pokud  se  G a spol dobře  natočí tak s  tím nemám problém......... svijany  budu muset  prubnout....pil jsem je  kdysi v  berlíně  a přesunuli jsme  se  raději na  " normální" pivo .

Sorry  ale  já su na  ty  "eurosačky " celkem zvyklej .....[>-]

0 0
možnosti
S

serGAY.Bupka

20. 6. 2011 12:47
Re: Nedá se to pít

Svijany jsou SKVĚLÝ!![>-]R^

0 0
možnosti
MK

hopajda

18. 6. 2011 10:39
Láhev

Svijanský pivo vyhledávám ale pouze jako lahvový. 11 a 13 jsou dobrý, co se týká točeného, ještě nikdy jsem dobré Svijany nepil a dnes to už ani nezkouším.

0 0
možnosti
S

serGAY.Bupka

20. 6. 2011 12:48
Re: Láhev

Pokud si v Praze, tak si zajdi někdy do Jirečkový ulice na Letný. tam maj Svijany suprový

0 0
možnosti
N

numo

18. 6. 2011 1:02
Achjo

No, kedysi pivovy nanuk predaval Family Frost. Bol to taky blivajz, ze som si to skutocne kupil jediny krat a povedal si ze nikdy viac...

0 0
možnosti
L

libynn

17. 6. 2011 19:15
ilustračnímu fotu

R^

0 0
možnosti
RP

rozhořčeny predstavitel

17. 6. 2011 9:53
plivní zmrzlina co dál?

Sušené výkaly?

0 0
možnosti
TL

Kurt21

17. 6. 2011 10:30
Re: plivní zmrzlina co dál?

Kdepak, to by nebyla žádná novinka - ty pekaři přidávají do svých výrobků běžně.

0 0
možnosti
ZC

zdenislav009

17. 6. 2011 7:53
Svijanský slavnosti mohu doporučit

jezdím tam už 4 roky. Akorát se mi zdá, že s rostoucím objemem výroby už to není ono, nicméně pořád lepší než gambáče atd. V poslední době mi zachutnal Rohozec a klasika je novopacké 12° a 13°.

0 0
možnosti
ZNVB

Zůstaň nad věcí, baby

17. 6. 2011 18:56
Re: Svijanský slavnosti mohu doporučit

Pokaždé, když si dá v hostinci svijánky, dostanu smradlavou, přesycenou močku,, která se nedá ani dopít..takže už si raději dávám géčko, kozel, nebo plzeň, nebo kondrád, co ž jsou na liberecku nejčastěji roztáčená piva

0 0
možnosti

crocodileclip

16. 6. 2011 21:24
Pivo buď chutná a nebo ne

Těma bejkárnama se jen pošlou ke dnu pivního sudu;-D

0 0
možnosti
C

cuniq

16. 6. 2011 18:00
no, taky si myslím, že

Svijany už jsou normální europivo. Tak někdy zhruba 2004-2007 se to pít dalo, ale teď už se jim vyhybám. Dřív jsem je vyhledával...Bohužel se mi často stává, že např. i průměrné italské pivo je mnohem lepší než průměrné české, kam Svijany již patří

0 0
možnosti
K

Kmetek

16. 6. 2011 11:25
Kvalita šla dolu

Svijany jsme pili vždy v sudu a  už asi před 8 roky. To byla jiná kvalita a úplně jiná cena. Jsem příznivcem malých pivovarů a každých 14 dní dáme nějaký soudek. Poslední dobou mě chutnal Kácov 12 , nefiltrovaná. To je veliká dobrota. Dostupnost je horší, buď to do pivovaru, kde Vám nabídnou do jakého sudu to mají stočit, nebo jediná restaurace v Praze. Zkuste ochutnejte.:-)[>-]R^

0 0
možnosti
V

von-bis

18. 6. 2011 20:30
Re: Kvalita šla dolu

Jj, Kácov je velká dobrota a za lidovou cenu 10 za 12, 12 za 14 Kč.:-PR^

0 0
možnosti
P

Podrazza

16. 6. 2011 8:50
No jestli v tom bude taky tetrahop a podobné chémie...

... jaké cpou do piva, tak bude v álejích zase pěkně nablito.

0 0
možnosti
MP

martas38

16. 6. 2011 11:32
Re: No jestli v tom bude taky tetrahop a podobné chémie...

A víš vůbec, co to ten tetrahop je, z čeho se získává a k čemu slouží, že se tady tak odborně vyjadřuješ?

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Kousek od Brna mají zahrádku jako dlaň. Vešlo se všechno, dokonce i bazén

6. května 2024

Soutěž Tak tato pouhých 350 čtverečních metrů velká zahrada přistála do letošní soutěže Nejkrásnější...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Zasaďte topinambur, vytvoří vám na zimu konzervu s čerstvou zeleninou

7. května 2024

Tento příbuzný slunečnice je známý invazní druh, takže se nikdy nemá vysazovat do volné přírody,...

V Praze se narodil orangutan a můžete ho hned vidět. Zoo má otevřeno do sedmi

2. května 2024  17:10

Zoo Praha má další pádný důvod k radosti. Ve čtvrtek krátce po poledni se tu narodil orangutan...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

K jahodám přidejte na záhon cibuli, ochrání je, radí přírodní zahradník

3. května 2024

Tím spíš, že spousta budoucích ovocných plodů letos pomrzla ve fázi květu, budeme zřejmě rádi za...

Tajemství černých děr v oceánu i golfského proudu. Objevte záhady přírody

8. května 2024

Naše domovská planeta Země, na které žijeme a vyvinuli jsme se jako druh, ukrývá stále spousty...

KVÍZ: Milujete zahradničení? Luxusní knihy Zelenina z ekozahrady rozdány

29. dubna 2024,  aktualizováno  7.5 11:28

Soutěž Řadíte se mezi vášnivé zahradníky a vaše zeleninové záhonky praskají ve švech? Nebo po tom zatím...

Zasaďte topinambur, vytvoří vám na zimu konzervu s čerstvou zeleninou

7. května 2024

Tento příbuzný slunečnice je známý invazní druh, takže se nikdy nemá vysazovat do volné přírody,...

Tři kila žeber na grilu v americkém stylu. Jen málokdo v soutěži splnil zadání

7. května 2024

Sedmý díl pořadu Česko na grilu na Primě konečně přinesl zadání, které se nabízelo od začátku. Tedy...