- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Recept jsem vyzkoušela v pomalém hrnci a je báječný. http://foto.dama.cz/foto.php?f=906226
Vypadá to jak U.H.O. smíchané s lečem. Letěla byste i s pomalým hrncem.
kuchař si upravil to, pak ono a udělal z toho vlastně něco úplně jiného
a nějak jsem tam nenašel, jestli to je, či není, dobré
takové typické komančské jídlo, myslím, že už by něco takového asi jen tak nejedl. Ale když by se nepoužívala sterilizovaná zelenina a pravá hořčice a celé se to zjednodušilo, tak by to bylo celkem klasické kuře na zelenině.
Se mi tam nelíbí ta sterilovaná zelenina. Jinak by to mohlo být v cajku. Někdy zkusím kuře na hořčici.
zkusila jsem to jednou a neradím tu Moravanku, vychází z toho divná chuť. Méně je více.
Jako máloco, co má něco společného s p. Klausem.
Připravuje mu to často manželka,protože mu to chutná.